مطالب مشابه

2 Comments

  1. احسان

    سلام وقت بخیر
    درمورد اقامت از طریق خرید ملک در ترکیه سوال دارم
    ایا بعد از خرید ملک به ارزش ۳۰۰۰۰۰ لیر و بالاتر باید حتما ۵ سال از ۸ سال رو حتما در ترکیه سکونت داشته باشیم و باید حضورِ فیزیکی داشته باشیم یا میشود در تردد بود بین ایران و ترکیه؟

    ممنونم🌹

    پاسخ
    1. salkhi

      سلام وقت بخیر دوست عزیز . بله – اجباری نیست میتونید تردد داشته باشید ولی اگر میخواید اقامت دائم بگیرید باید در ۵-۸ سال ۴٫۵ سالش رو در خاک ترکیه بوده باشید . برای مشاوره در زمینه ملک شماره تماس لطف کنید

      پاسخ

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

تمامی حقوق وبسایت متعلق به ترکیه پرتال می باشد . اقامت ترکیه، ثبت شرکت ترکیه ، خرید ملک در ترکیه

آخرین اخبار و تغییرات ترکیه دراینستاگرام ترکیه پرتال
+