مدارک کامل اقامت ترکیه 2018

از سال 2018 بیشتر از 900هزار نفر برای گرفتن اقامت ترکیه به اداره مهاجرت ترکیه مراجعه کردند که حدود 30 روز کاری برای هر کسی که پرونده اش کامل نبوده برای تکمیل پرونده زمان داده اند و فقط نزدیک به 240 هزار پرونده مربوط به اقامت در استانبول است.

 

در خواست های 18 استان دیگر در ترکیه برای اقامت در اداره کل اداره های مهاجرت در حال پردازش هستند یک سیستم کاربردی برای تعیین وقت مصاحبه (راندوو) در استانبول ساخته شده که از ماه می سال 2017 متقاضیان می توانند به صورت اتوماتیک توسط سیستم راندوو جهت درخواست اقامت به راحتی ثبت نام نمایند.

 

پس از ثبت راندوو تاریخ و ساعت تعیین شده پس از یک ماه به گوشی همراه پیامک می شود

 

می 2018: تغییر روش اداره مهاجرت برای هر نوع اقامت جدید یا تمدید برای ملیت های غیر ترک اعلام می شود

 

مقررات جدید تمدید اقامت در مورد درخواست E-ikamet extension برای اجازه اقامت در تاریخ 26/07/2018 معرفی شده است. در این محدوده خارجی ها برای درخواست تجدید نظر برای اقامت در 15 استان ترکیه (آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، گازیانتپ، استانبول، ازمیر، کایسری، کوکائلی، مرسین، موغلا، سامسون، شانلیورفا، تکیرداغ) ارائه اسناد مورد نیاز برای تمدید اجازه اقامت از طریق پست ادامه خواهد یافت.

 

در 66 استان دیگر در ترکیه برای درخواست تمدید  اقامت ترکیه  در تاریخ و ساعت تعیین شده باید در اداره مدیریت مهاجرت حضور داشته باشند با این حال روند ارسال اسناد مورد نیاز برای درخواست تمدید در ظرف 5 روز کاری از طریق پست در 66 استان تا تاریخ 26 جولای 2018 ادامه داشته است. یکی از دلایل ردی درخواست کنندگان  اقامت ترکیه  برای اولین بار یا برای تمدید نداشتن بیمه های معتبر سلامتی می باشد، برای افراد خارجی که پاسپورتشان یک بیمه پزشکی معتبر را در طول اقامتشان پوشش نمی دهد وجود این بیمه ضروری است.

 

افرادی که برای اولین بار یا برای تمدید اقامت ترکیه  اقدام می کنند و کار قانونی و درآمد و پس انداز بانکی ندارند دلیلی بر رد شدن آنها می شود، چون کسی که استخدام نیست و کار نمی کند باید به صورت مستند اعلام کند که چگونه در ترکیه زندگی خود را می گذراند که حتما باید سپرده بانکی خود را نشان دهد.

 

افرادی که برای اولین بار و یا در تمدید رد می شوند و یا درخواستشان کنسل می شود، می توانند برای درخواست مشابه بعد از شش ماه و یا نوع متفاوت از درخواست قبلی شان طی 10 روز اقدام کنند.

 

درخواست اقامت برای اولین بار با اجاره خانه یا آپارتمان قبلا با سه سند امکان پذیر بود ولی الان اسناد اثبات شده دیگری نیز نیاز است که شامل سند مالکیت + شناسه مالک + شماره شهرداری ( NUMARATAŞ ) + برگه سند فعال مالکیت (Tapu devam belgesi) که در کل 5 سند را شامل می شود.

 

بعضی بانک های ترکیه ممکن است حساب بانکی جدید طولانی مدت برای خارجی ها باز نکنند فقط در استانبول ممکن است با شماره مالیاتی (ورگی نوماراسی) + پاسپورت حساب باز کنند ولی به احتمال زیاد شماره اقامتی معتبر ترکیه TC برای باز کردن حساب از شما درخواست می کنند.

 

اسناد لازم برای درخواست اجازه اقامت خارجی ها در ترکیه

 

سیستم مهاجرت، پرونده و پروسه  اقامت ترکیه  بسیار آسان تر از کشورهای اتحادیه اروپاست، درخواست اقامت و قرار مصاحبه + اسناد و مدارکی که به وضوح هدف شما را برای اقامت نشان می دهد.

 

1)    پوشش درمانی بیمه پزشکی برای طول درمان در بیمارستان است. برای هر بیماری، تصادف و دارو شامل می شود.

 

2)    قرارداد اجاره به این معنی است که شما باید یک آپارتمان یا خانه برای اقامت ترکیه داشته باشید و در پارک و یا ساحل و یا در خیابانها نخوابید.

 

3)    بیانیه بانکی برای این است که ثابت شود شما می توانید در طول اقامت خود در ترکیه زندگی تان را تامین کنید.

 

4)    نوع ویزا کمک می کند که هدفتان از  اقامت ترکیه مشخص شود و اینکه تعیین می کند که شما واجد شرایط برای کسب اقامت هستید یا نه:

 

-         اگر به ترکیه با ویزای توریستی وارد می شوید می توانید فقط برای اجازه اقامت توریستی درخواست دهید.

 

-         با ویزای کار می توانید بعدا برای اجازه اقامت تجاری یا کاری اقدام کنید

 

-         اگر ویزای دانشجویی دارید اجازه اقامت دانشجویی می گیرید (دانشجویان ممکن است بعد از یک سال اقامت بتوانند کار کنند)

 

-         اگر ویزای توریستی وارد شوید و با شخص ترک ازدواج کنید بعد اجازه اقامت خانوادگی دارید.

 

-         اگر شما به صورت ورزشی، فستیوال، کنفرانس، ویزای ترانزیت وارد شوید شما باید به زودی با یک هدف متفاوت و ویزای متفاوت دوباره برگردید.

 

ارائه دهندگان بیمه خدمات درمانی در ترکیه برای گرفتن مجوز اقامت شامل:

 

Acıbadem sağlık ve Hayat sigorta – Ak sigorta- Allianz sigorta – Anadolu sigorta- Aviva – Axa – Ergo – Groupama – Güneş – Mapfre Genel sigorta – Zurich sigorta – Unico

 

با هر ویزایی که وارد ترکیه می شوید وقتی شما در ترکیه برای اجازه اقامت اقدام می کنید باید معتبر باشد. در طول زمانی که تاریخ ملاقاتتان تعیین و مدارکتان کامل می شود، تاریخ اقامتتان از همان موقع ثبت نام شروع می شود.

 

چرخه مجوز  اقامت ترکیه

 

-         شما باید با یک پاسپورت معتبر یا سند مسافرتی یا ویزای معتبر وارد ترکیه شوید.

 

-         اقامت اضافی شما حتی اگر ویزایتان منقضی شود تا زمانی که شما برای مصاحبه مراجعه می کنید قابل تمدید است

 

-         به خاطر مصاحبه بیش از 90 روز هم ویزایتان قابل تمدید است.

 

-         اقامت شما به مدت یک سال یعنی تا تاریخ انقضای اقامتتان ادامه می یابد.

 

-         اقامت شما همچنان بیشتر از دو سال با درخواست تمدید اقامت بدون مصاحبه حضوری ادامه می یابد و کارت شناسایی جدید توسط اداره پست ارسال می گردد.

 

-         با مجوز اقامت به مدت 5 سال در ترکیه اگر شما صاحب ملکی باشید می توانید مستقیما شرایط خود را به تابعیت ترکیه تبدیل کنید.

 

-         اگر اقامت شما تا 8 سال با اجازه اقامت کوتاه مدت (با قرارداد اجاره آپارتمان) ادامه یابد ممکن است بعدا به اجازه اقامت طولانی مدت (نامحدود بدون تابعیت ترکیه) تبدیل شود.

 

خارجی هایی که مایل به گرفتن شهروندی ترکیه در 5 سال بدون خرید ملک هستند با کسب اجازه کار به مدت 5 سال و با پرداخت حق بیمه ماهیانه به مدت 60 ماه و دریافت حقوق و دستمزد می توانند برای شهروندی ترکیه اقدام نمایند.

 

کسانی که با اجازه اقامت کاری و یا توریستی وارد کشور می شوند هر دو می توانند اجازه اقامتشان را تبدیل کنند. به هر حال اجازه اقامت کاری به وسیله یک پرونده اضافی، متفاوت تر است. قرارداد کسب و کار، به دولت ترکیه هدف کاریتان را نشان می دهد. به هر حال اقامت توریستی و کاری و یا هر نوع مجوز اقامتی برای اجازه زندگی در ترکیه است.

 

 

تاريخ آخرين ويرايش یکشنبه, 01 مهر 1397 19:09

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

© 2018 تمامی حقوق وبسایت متعلق به ترکیه پرتال می باشد