نکات مفید برای کاردرترکیه

 
* باید اجازه معتبر اقامت در ترکیه برای مدت حداقل شش ماه داشته باشید.
* باید کارفرمایی که تمایل به دادن کار درترکیه به شما باشد پیدا کنید.
* باید فرم تقاضانامه را به زبان ترکی استانبولی پر کرده چهار نسخه از آنرا ارائه دهید.
برای مدارک مورد نیاز لطفآ به سایت اینترنتی وزارت کار ترکیه مراجعه کنید:
                               

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 24 فروردين 1395 17:30

نظرات   

 
+1 #1 محسن 1393-04-25 13:27
لطفا آدرس وزارت رو بزارید...
بازگو کردن
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

Designed and implemented by: TAK™ Design © 2018