خطا
  • The page you are trying to access does not exist.
سه شنبه, 25 تیر 1392 16:15

نکات مفید برای کاردرترکیه

 
* باید اجازه معتبر اقامت در ترکیه برای مدت حداقل شش ماه داشته باشید.
* باید کارفرمایی که تمایل به دادن کار درترکیه به شما باشد پیدا کنید.
* باید فرم تقاضانامه را به زبان ترکی استانبولی پر کرده چهار نسخه از آنرا ارائه دهید.
برای مدارک مورد نیاز لطفآ به سایت اینترنتی وزارت کار ترکیه مراجعه کنید:
                               

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 24 فروردين 1395 17:30

نظرات   

 
+1 #1 محسن 1393-04-25 13:27
لطفا آدرس وزارت رو بزارید...
بازگو کردن
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net