جدیدترین اخبار

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب||

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب

به گزارش ترکیه پرتال محاکمه رضا ضراب در ايالات متحده آمريکا، بازتاب گسترده اي در رسانه هاي ترکيه داشته است. "مولود چاوش اوغلو" وزير امور خارجه ترکيه… بیشتر..
ایرانیان چه حسابهایی  در ترکیه میتوانند افتتاح کنند||

ایرانیان چه حسابهایی در ترکیه میتوانند افتتاح کنند

در ابتدا باید اذعان کرد تنها بانکی که روند افتتاح حساب ،دریافت کردیت در آن برای ایرانیان به نسبت بانکهای دیگر سهل تر می باشد بانک زراعت میباشد به… بیشتر..
مزیت‌های خرید ملک در ترکیه||

مزیت‌های خرید ملک در ترکیه

شاید با تبلیغات وسیعی از خرید ملک در ترکیه در اغلب فضاهای مجازی و همچنین ماهواره روبه‌رو شده باشید. این‌چنین تبلیغات گسترده در رابطه با خرید ملک در… بیشتر..
بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم||

بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم

شما در ترکیه با حداقل ۳۰۰ میلیون تومان میتوانید خانه ای در برج مسکونی با امکانات مانند نگهبانی ۲۴ ساعته ، باشگاه فیتنس استخر روباز سر پوشیده سونا… بیشتر..
||

آشنایی با منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت استانبول

- اگر قصد خرید ملک در استانبول را دارید منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت میتواند گزینه مناسبی برای شما سرمایه گزار محترم باشد که به اختصار توضیح میدهیم… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

شنبه, 14 آذر 1394 02:19

قوانین کلی مربوط به اقامت کاری ترکیه وثبت شرکت در ترکیه

قوانین  کلی مربوط به اقامت ترکیه – استخدام توسط کارفرما

براساس قوانین کشور ترکیه دریافت اقامت ترکیه از طریق کار در ترکیه دارای شرایط و روال خاص و نسبتا پیچیده ای میباشد.

الف) مرحله اول تعیین و شناسایی کارفرما میباشد. (لازم به ذکر است که هر کارفرمایی امکان جذب نیروی خارجی را ندارد)

ب) درصورتیکه که کارفرما شرایط لازم برای کسب نیروی خارجی داشته باشد، میبایست به وزارت کار درخواست جذب ارسال کند.

پ) مرحله مهم در دریافت مجوز کار موافقت وزارت کار است که معمولا انجام نمیشود، چرا که براساس قوانین ترکیه نیروی خارجی درصورتی استخدام میشود که باتوجه به تخصص و مهارتهای وی و درخواست کارفرما هیچ شخص بیکار ترک در محدوده فعالیت کارفرما وجود نداشته باشد.

ت) در صورتیکه مجوز از طریق وزارت کار صادر شد متقاضی مدارک لازم را اخذ و برای ادامه روال دریافت اقامت کاری به سفارت کشور ترکیه در ایران (تهران، ارومیه، تبریز، مشهد) مراجعه و پس از تحویل مدارک و همچنین ارائه سایر مدارک مربوطه درخواستی توسط سفارت، ویزای کار دریافت میکند

ث) پس از اخذ ویزای کار، متقاضی با ویزای کار وارد خاک ترکیه شده و با یکبار به مراجعه به اداره امنیت و انجام تشریفات اداری مختصر، اقامت کاری را فعال و مشغول به کار میشود.

ج) با دریافت اقامت کاری، کارفرما موظف است بصورت ماهیانه بیمه تامین اجتماعی پرداخت کند و نیز کلیه حقوق و مزایای تعریف شده در قانون کار کشور ترکیه برای شخص خارجی نیز لازم الاجراست .

چ) برای تمدید اقامت کاری درصورتیکه شرایط فوق همچنان برقرار باشد، با مراجعه به اداره کار اقامت برای یکسال تمدید میشود.

ح) درصورتیکه ۵ سال اقامت کاری حفظ شود و نیز با وجود سایر شرایط امکان تبدیل اقامت کاری به اقامت دائم و دریافت تبعیت ترکیه فراهم است.

اقامت ترکیه – سرمایه گذاری و ثبت شرکت در تزکیه 

با ثبت شرکت در تزکیه  شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. همچنین صرفا ثبت شرکت برای دریافت اقامت کافی نمی باشد و پس از ثبت شرکت میبایست روال قانونی و شرایط لازم برای کسب اقامت کاری سالانه انجام شود.

اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد.

ماده ۲۷ – مجوز کار در حکم مجوز اقامت

۱- سند تایید معافیت مجوز کارکه با استناد ماده ۱۰ قانون مجوز کار اتباع خارجی به شماره ۴۸۱۷ مورخه ۲۰۰۳/۲/۲۷ صادر گردیده به همراه مجوز کار معتبر در حکم مجوز اقامت نیز می باشد. از آن دسته از اتباع خارجی که سند تایید معافیت کار یا مجوز کار دریافت داشته اند ازبابت قانون مخارج به شماره ۴۹۲ مورخه ۱۹۶۴/۷/۲ با در نظر گرفتن مهلت مجوز کار، هزینه های مجوز اقامت دریافت گردیده است.

۲- باید صدور مجوز کار و یا تمدید مجوز اتباع خارجی منوط به عدم شمول ماده ۷ قانون مهاجرت باشد.

مزیت مهم این نوع اقامت در این است که درصورت استفاده از این نوع اقامت غیر از بهره مندی از امکان دریافت اقامت ترکیه بصورت دائمی و اخذ پاسپورت کشور ترکیه، کلیه زمان فعالیت شما بعنوان سنوات خدمت منظور و شامل کلیه تسهیلات بازنشستگی و سایر موارد مشابه تعریف شده همچون یک شهروند ترکیه ای میباشید.

تاريخ آخرين ويرايش شنبه, 14 آذر 1394 02:32

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net