جدیدترین اخبار

هزینه های زندگی در ترکیه به پول ایران||

هزینه های زندگی در ترکیه به پول ایران

هزینه زندگی در ترکیه یکی از موارد مهم برای کسانی است که هدف مهاجرت و زندگی در ترکیه را دارند . ( البته با توجه به نوسانات نرم ارز ، اعدادی که در این… بیشتر..
رشد قابل توجه کسب و کارهای ایرانیان مقیم ترکیه||

رشد قابل توجه کسب و کارهای ایرانیان مقیم ترکیه

طی سالهای اخیر ایرانیان بسیاری به ترکیه مهاجرت کردند ذهنیت ایرانیان از قدیم الایام در مورد ترکیه تغییر یافته است ترکیه معمولا به عنوان پلی برای ورد… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه ترکیه بهتر است یا زمین؟||

نکات بسیار مهم حقوقی در پروسه خرید ملک و زمین درترکیه

خرید ملک در ترکیه بهتر است یا زمین؟ ملک و زمین هر دو جزو اقلام غیرمنقول محسوب می‌شوند که همواره سودآور و ضامن سرمایه هستند. اگر قصد سرمایه‌گذاری در… بیشتر..
شرایط اخد نمایندگی کی اف سی در ترکیه||

شرایط اخد نمایندگی کی اف سی در ترکیه

مقدار سرمایه مورد نیاز به شرح زیر است: هزینه فرانشیز: 200 هزار دلار ضروری نقدی: 250 هزار دلار مقدار سرمایه گذاری: 500 هزار دلار ارزش خالص مورد نیاز:… بیشتر..
||

شرایط اخد نمایندگی کینگ برگر برای ایرانیان

۱)برای گرفتن شعبه از این شرکت مبلغ 500.000 $ + KDV باید پرداخت شود و این قرارداد به مدت ۲۰ سال میباشد و هر ماه از درامد مستقیم ماهانه مبلغ ۱۳% گرفته… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 57
سه شنبه, 12 اسفند 1393 18:10

دریافت سند تاپو

اخذ اقامت ترکیه به محض دریافت سند تاپو با ارائه کپی پاسپورت و عکس اعضای خانواده و فرزندان ظرف پنج روز کاری دفترچه اقامت ترکیه صادر می گردد . این دفترچه برای یکسال اقامت ترکیه است و هر سال باید ده روز قبل از اتمام برای تمدید اقدام شود .

تمدید آن رایگان و فقط ده دقیقه طول می کشد . بعد از گذشت پنج سال تمام در صورت تسلط نسبی به زبان ترکی می توانید در جلسه اخذ پاسپورت ترکیه شرکت و پاسپورت بگیرید .
تبصره : در قوانین اقامت ترکیه  فرزندان از هر جنسی و هر سنی که باشند تا زمانی که مجرد هستند جزو خانواده محسوب و شامل اقامت می باشند.
تبصره : در صورت ازدواج فرزند

اقامت طبق دفتر چه تا پایان اعتبار تاریخ آن معتبر است ولی تمدید نمی شود مگر در شرایط زیر :
• فرزند متاهل شده ملک دیگری بخرد.
• فرزند متاهل شده با یک ترک ترکیه یا خارجی که پاسپورت یا اقامت ترکیه دارد ازدواج کند.
• شرکت با امکان اقامت ثبت کند .
• اقامت از دانشگاه یا محل کارش داشته باشد.
لذا با این همه راه آسان نگرانی از ابطال اقامت قبلی وجود ندارد.

سایر موارد
بسیاری از ایرانیان با نگاه فقط توریستی ترکیه را شناخته اند ، کارشناسان ما با توجه به شناخت انچه ایرانیان به دلایل آن مهاجرت می کنند ترکیه را ماه ها زیر ذره بین با دقت بررسی کرده و آنتالیا را به هزار و یک دلیل مناسبترین شهر برای زندگی ایرانیان می دانند . لازم است بدانید آنتالیا این شهر چهار میلیون نفری ساحلی که در اوج سرمای زمستان در استانبول فقط 14 درجه بالای صفر است و می توانید در آفتاب ملایم ساحل آن قدم بزنید سالانه پذیرای 12 میلیون توریست اروپایی امریکایی و روس و حدود دویست هزار توریست از ایران است . همچنین همکاران ما آمادگی لازم دارند تا برای ثبت نام فرزندان شما در مهد ، مدارس و دانشگاه و یا ایجاد بیزنس و یا حتی همکاری ساختمانی و سرمایه گذاری با شرکت آی پی اس در خدمت شما باشند و باعث افتخار خواهد شد که ما را به عنوان شریک کاری با سابقه درخشان ساخت و ساز در آنتالیا همراهی نمایید.

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 12 اسفند 1393 18:10

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net