جدیدترین اخبار

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه||

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه برای مهندسین

مراحل گرفتن اقامت کاری برای مهندسان و معماران خارجی جزئیات بیشتری نسبت به دیگر مشاغل دارد که این مراحل ممکن است ماه ها به طول بینجامد شرکت پرتال… بیشتر..
هزینه های زندگی در ترکیه||

هزینه های زندگی در ترکیه

هزینه اجاره مسکن یا خرید ملک در تركيه هزینه خرید واجاره خانه به نسبت، پایینتر از ایران است شما با 5 میلیون تومان میتوایند آپارتمانی در قسمت اروپایی… بیشتر..
گزارشی از سفر علیشان به ایران|گزارشی از سفر علیشان به ایران||

گزارشی از سفر علیشان به ایران

علیشان خواننده پاپ و سنتی صاحب نام اهل کشور ترکیه برای افتتاحیه مکان یکی از دوستانش به ایران آمده بود و در ازدحام جمعیت طرفدارانش با حامیان خود در… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه||

سه دلیل برای خرید مستقیم از پروژه های صفر در پروسه خرید ملک در ترکیه

در پروسه خرید ملک در ترکیه انتخاب نوع ملک بسیار مهم است ولی چرا خرید مستقیم از پروژه های صفر را پیشنهاد میکنیم 1.امنیت خرید ملک در ترکیه : در صورت… بیشتر..
دانشگاههای ترک مورد تایید ایران||

دانشگاههای ترک مورد تایید ایران

گروه الف (ممتاز) تركيه Bilkent University Bogazici University بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

پنج شنبه, 03 مهر 1393 09:42

اقامت دائم در ترکیه

کسانی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند اقامت ترکیه تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت ترکیه این است که این نوع اقامت ترکیه هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل ۳ سال و پس از تمدیدهای ۶ ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد..برای اقامت دائم در ترکیه فعلا ۳ راه وجود دارد: اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید. در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت ترکیهاقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود ۳ تا ۵ سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد. جهت اخذ اطلاعات بیشتر از شرایط ازدواج در ترکیه به منوی ازدواج در ترکیه مراجعه نمائید اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد

تاريخ آخرين ويرايش پنج شنبه, 03 مهر 1393 09:42

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net