جدیدترین اخبار

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب||

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب

به گزارش ترکیه پرتال محاکمه رضا ضراب در ايالات متحده آمريکا، بازتاب گسترده اي در رسانه هاي ترکيه داشته است. "مولود چاوش اوغلو" وزير امور خارجه ترکيه… بیشتر..
ایرانیان چه حسابهایی  در ترکیه میتوانند افتتاح کنند||

ایرانیان چه حسابهایی در ترکیه میتوانند افتتاح کنند

در ابتدا باید اذعان کرد تنها بانکی که روند افتتاح حساب ،دریافت کردیت در آن برای ایرانیان به نسبت بانکهای دیگر سهل تر می باشد بانک زراعت میباشد به… بیشتر..
مزیت‌های خرید ملک در ترکیه||

مزیت‌های خرید ملک در ترکیه

شاید با تبلیغات وسیعی از خرید ملک در ترکیه در اغلب فضاهای مجازی و همچنین ماهواره روبه‌رو شده باشید. این‌چنین تبلیغات گسترده در رابطه با خرید ملک در… بیشتر..
بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم||

بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم

شما در ترکیه با حداقل ۳۰۰ میلیون تومان میتوانید خانه ای در برج مسکونی با امکانات مانند نگهبانی ۲۴ ساعته ، باشگاه فیتنس استخر روباز سر پوشیده سونا… بیشتر..
||

آشنایی با منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت استانبول

- اگر قصد خرید ملک در استانبول را دارید منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت میتواند گزینه مناسبی برای شما سرمایه گزار محترم باشد که به اختصار توضیح میدهیم… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

پنج شنبه, 03 مهر 1393 09:42

اقامت دائم در ترکیه

کسانی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند اقامت ترکیه تقطه قابل توجه در امر اخذ اقامت ترکیه این است که این نوع اقامت ترکیه هیچگاه در یک مرحله صادر نمی گردد و پس از طی حداقل ۳ سال و پس از تمدیدهای ۶ ماهه یا سالانه اقامت که با استعلام سوابق شما از پلیس و سایر ارگانهای ترکیه در زمان طی این دوران در ترکیه همراه خواهد بود، امکان پذیر می باشد..برای اقامت دائم در ترکیه فعلا ۳ راه وجود دارد: اقامت ترکیه از طریق ازدواج : زمانیکه شما با یک شهروند ترکیه ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن ۳ سال از ۵ سال درخواست اقامت دائم را نمایید. در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه است برای اقامت ترکیهاقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد ازدواج صوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات صوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد فردی که با آن ازدواج می کنید پناهنده ترکیه نباشد ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود ۳ تا ۵ سال زمان ببرد و در این طول این مدت، پلیس ترکیه تحقیقاتی را جهت اطمینان از صوری نبودن ازدواج انجام خواهد داد. جهت اخذ اطلاعات بیشتر از شرایط ازدواج در ترکیه به منوی ازدواج در ترکیه مراجعه نمائید اقامت ترکیه از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از ۵ سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت ۵ سال برای کسب اقامت الزامی می باشد. اگر شما بعنوان سرمایه گذار وارد عرصه فعالیت در ترکیه شوید، بخش حقوقی شرکت ما از روز اول شروع همکاری، پروسه دریافت اقامت دائم شما یا دریافت پاسپورت ترکیه را آغاز نموده و در کوتاه ترین زمان مراحل قانونی آن را انجام میدهد

تاريخ آخرين ويرايش پنج شنبه, 03 مهر 1393 09:42

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net