جدیدترین اخبار

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه||

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه برای مهندسین

مراحل گرفتن اقامت کاری برای مهندسان و معماران خارجی جزئیات بیشتری نسبت به دیگر مشاغل دارد که این مراحل ممکن است ماه ها به طول بینجامد شرکت پرتال… بیشتر..
هزینه های زندگی در ترکیه||

هزینه های زندگی در ترکیه

هزینه اجاره مسکن یا خرید ملک در تركيه هزینه خرید واجاره خانه به نسبت، پایینتر از ایران است شما با 5 میلیون تومان میتوایند آپارتمانی در قسمت اروپایی… بیشتر..
گزارشی از سفر علیشان به ایران|گزارشی از سفر علیشان به ایران||

گزارشی از سفر علیشان به ایران

علیشان خواننده پاپ و سنتی صاحب نام اهل کشور ترکیه برای افتتاحیه مکان یکی از دوستانش به ایران آمده بود و در ازدحام جمعیت طرفدارانش با حامیان خود در… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه||

سه دلیل برای خرید مستقیم از پروژه های صفر در پروسه خرید ملک در ترکیه

در پروسه خرید ملک در ترکیه انتخاب نوع ملک بسیار مهم است ولی چرا خرید مستقیم از پروژه های صفر را پیشنهاد میکنیم 1.امنیت خرید ملک در ترکیه : در صورت… بیشتر..
دانشگاههای ترک مورد تایید ایران||

دانشگاههای ترک مورد تایید ایران

گروه الف (ممتاز) تركيه Bilkent University Bogazici University بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

یکشنبه, 30 شهریور 1393 13:08

انواع اقامت موقت

اقامت موقت دراقامت ترکیه


 اقامت ترکیه دانشجویی

برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید
اقامت ترکیه کاری

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کاری بدست آورید این است که از یک شرکت ترکیه ای دعوت گردید. ضمنا اگر شما از تخصص ویژه ای برخوردار هستید نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما طبق آمار اداره کار در آن زمان بیکار باشد. با وضعیت کار در ترکیه در حال حاضر شانس کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی تقریبا برابر صفر است

اقامت ترکیه توریستی

مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.
.

تاريخ آخرين ويرايش یکشنبه, 30 شهریور 1393 13:08

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net