جدیدترین اخبار

هزینه های زندگی در ترکیه به پول ایران||

هزینه های زندگی در ترکیه به پول ایران

هزینه زندگی در ترکیه یکی از موارد مهم برای کسانی است که هدف مهاجرت و زندگی در ترکیه را دارند . ( البته با توجه به نوسانات نرم ارز ، اعدادی که در این… بیشتر..
رشد قابل توجه کسب و کارهای ایرانیان مقیم ترکیه||

رشد قابل توجه کسب و کارهای ایرانیان مقیم ترکیه

طی سالهای اخیر ایرانیان بسیاری به ترکیه مهاجرت کردند ذهنیت ایرانیان از قدیم الایام در مورد ترکیه تغییر یافته است ترکیه معمولا به عنوان پلی برای ورد… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه ترکیه بهتر است یا زمین؟||

نکات بسیار مهم حقوقی در پروسه خرید ملک و زمین درترکیه

خرید ملک در ترکیه بهتر است یا زمین؟ ملک و زمین هر دو جزو اقلام غیرمنقول محسوب می‌شوند که همواره سودآور و ضامن سرمایه هستند. اگر قصد سرمایه‌گذاری در… بیشتر..
شرایط اخد نمایندگی کی اف سی در ترکیه||

شرایط اخد نمایندگی کی اف سی در ترکیه

مقدار سرمایه مورد نیاز به شرح زیر است: هزینه فرانشیز: 200 هزار دلار ضروری نقدی: 250 هزار دلار مقدار سرمایه گذاری: 500 هزار دلار ارزش خالص مورد نیاز:… بیشتر..
||

شرایط اخد نمایندگی کینگ برگر برای ایرانیان

۱)برای گرفتن شعبه از این شرکت مبلغ 500.000 $ + KDV باید پرداخت شود و این قرارداد به مدت ۲۰ سال میباشد و هر ماه از درامد مستقیم ماهانه مبلغ ۱۳% گرفته… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

یکشنبه, 02 فروردين 773 00:00

اخذاقامت ترکیه ازطریق ثبت شرکت


اخذ اقامت ترکیه از طریق ثبت شرکت و فعالیت سرمایه گذاری

شما یک ماه وقت دارید که به ترکیه سفر نمائید و اقامت خود را دریافت نمائید.

بعد از اخذ ویزا تا زمان اخذ اقامت ترکیه شما فقط می توانید 1 بار وارد ترکیه شوید واگر قبل از مراجعه

به اداره امنیت وارد ترکیه بشوید و از ترکیه خارج بشوید ویزای کار شما باطل میگردد.

شما با هماهنگی با ما زمان ورود خود را اعلام می نمائید تا از اداره امنیت وقت اینترنتی برای شما دریافت گردد.



بعد از مراجعه به اداره امنیت و پرداخت هزینه های دفترچهاقامت ترکیه مدارک تحویل داده خواهد شد.

با ثبت شرکت و فعالیت دراقامت ترکیه شما میتوانید پس از 5سال اقامت دائم ترکیه را بدست آورید.در نظر داشته باشید

فعال بودن شرکت در مدت 5سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.مراحل اخذ اقامت از طریق سرمایه گذاری به شرح ذیل می باشد

ابتدا اقدام به تأسیس شرکت می نمائید.

بعد از تأسیس شرکت ،شما دارای شخصیت حقوقی می باشید.

طبق قوانین وضع شده جهت اخذاقامت ترکیه برای اتباع بیگانه ،کار آفرینی برای اتباع بومی ضروری اعلام شده است.

محیا نمودن شرایط بیمه ای جهت 5نفر بومی ترکیه.

ارائه مدرک تحصیلی دیپلم جهت مدیران و مؤسسان شرکت.

با ارائه یکسری مدارکی که ما به شما می دهیم شما آنها را به سفارت ترکیه تحویل میدهید،

با مابقی مدارک شرکت شما که تهیه می شود،از اداره کار برای شما درخواست اجازه کار می نمائیم.

بعد از 40 روز اجازه کار شما تأیید میگردد،به ما اعلام می گردد.

ما بشما اعلام می نمائیم که شما به سفارت خانه مراجعه می نمائید و ویزای کار را دریافت نمائید.
بعد از ورود به ترکیه و مراجعه به اداره امنیت و تحویل مدارک شما 1ماه زمان دارید تا دفترچه اقامت ترکیه خود را دریافت نمائید

در غیر اینصورت دفترچه شما باطل میگردد.

تاريخ آخرين ويرايش جمعه, 17 بهمن 1393 12:10

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net