جدیدترین اخبار

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه||

شرایط اخذ اقامت کاری در ترکیه برای مهندسین

مراحل گرفتن اقامت کاری برای مهندسان و معماران خارجی جزئیات بیشتری نسبت به دیگر مشاغل دارد که این مراحل ممکن است ماه ها به طول بینجامد شرکت پرتال… بیشتر..
هزینه های زندگی در ترکیه||

هزینه های زندگی در ترکیه

هزینه اجاره مسکن یا خرید ملک در تركيه هزینه خرید واجاره خانه به نسبت، پایینتر از ایران است شما با 5 میلیون تومان میتوایند آپارتمانی در قسمت اروپایی… بیشتر..
گزارشی از سفر علیشان به ایران|گزارشی از سفر علیشان به ایران||

گزارشی از سفر علیشان به ایران

علیشان خواننده پاپ و سنتی صاحب نام اهل کشور ترکیه برای افتتاحیه مکان یکی از دوستانش به ایران آمده بود و در ازدحام جمعیت طرفدارانش با حامیان خود در… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه||

سه دلیل برای خرید مستقیم از پروژه های صفر در پروسه خرید ملک در ترکیه

در پروسه خرید ملک در ترکیه انتخاب نوع ملک بسیار مهم است ولی چرا خرید مستقیم از پروژه های صفر را پیشنهاد میکنیم 1.امنیت خرید ملک در ترکیه : در صورت… بیشتر..
دانشگاههای ترک مورد تایید ایران||

دانشگاههای ترک مورد تایید ایران

گروه الف (ممتاز) تركيه Bilkent University Bogazici University بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

پنج شنبه, 12 تیر 1393 17:19

انواع مختلف ویزا

براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزاهای مختلفی صادر میشود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و...‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود

ویزا می‌تواند به صورت تک منظوره صادر شود كه در این صورت به شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممكن است چندگانه باشد كه به این ترتیب، شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به كشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌كه مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی كنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت چندمنظوره بگیرید.

نكته مهمی كه ‌‌باید به آن اشاره كرد، قانون عدم امكان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای كمتر از 6 ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشكلات پزشكی این كار انجام می‌شود.

.

تاريخ آخرين ويرايش جمعه, 13 تیر 1393 16:51

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net