جدیدترین اخبار

||

شرایط اخد نمایندگی کینگ برگر برای ایرانیان

۱)برای گرفتن شعبه از این شرکت مبلغ 500.000 $ + KDV باید پرداخت شود و این قرارداد به مدت ۲۰ سال میباشد و هر ماه از درامد مستقیم ماهانه مبلغ ۱۳% گرفته… بیشتر..
هفت شرط اساسی برای اخد نمایندگی مک دونالد در ترکیه چیست؟||

هفت شرط اساسی برای اخد نمایندگی مک دونالد در ترکیه چیست؟

مک دونالد فقط کسب و کار خود را به فرد می دهد. این شخص نمی تواند در قالب های دیگر یا دیگران همکاری کند. • از آنجا که اپراتور باید تمام وقت و قدرت را… بیشتر..
قوانین خاص کشور ترکیه را بشناسید||

دوازده قانون خاص که همه باید در مورد ترکیه بدانند

در ادامه شما را با قوانین مربوط به کشور ترکیه آشنا می کنیم.مسافران عزیز ، کشور پهناور و بزرگمان که چیزی از زیبایی و شکوه کم ندارد و همواره فرصتی را… بیشتر..
کار و کاریابی در استانبول||

کار و کاریابی در استانبول

برای کاریابی و کسب وکار در استانبول مجموعه ترکیه پرتال اطلاعاتی در اختیار شما قرار میدهد که شما میتوانید با دانش و اطلاعات دقیق تری تصمیم بهتری به… بیشتر..
هزینه زندگی در استانبول||

هزینه زندگی در استانبول

هزینه زندگی در استانبول به دلیل سئوالات بی شمار شما دوستان در مورد هزینه زندگی در استانبول مجموعه ترکیه پرتال تصمیم گرفته این مطلب را به صورت خلاصه و… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

پنج شنبه, 12 تیر 1393 17:19

انواع مختلف ویزا

براساس هدف اعلام شده از سوی شما و ارائه مدارك برای اثبات آن ویزاهای مختلفی صادر میشود. ویزاهای رایج عبارتند از: ویزای توریستی،‌ دانشجویی،‌ تجاری، ‌پژوهشی و...‌ پس اكیدا توصیه می‌كنیم از ابتدا باید روادید دریافت شده توسط مسافر مناسب فعالیت مورد نظر (تجاری، توریستی، دانشجویی یا هر نوع دیگر) باشد. در غیر این صورت ممكن است مسافر در طول سفر دچار مشكلات احتمالی شود

ویزا می‌تواند به صورت تک منظوره صادر شود كه در این صورت به شما تنها اجازه یك بار ورود به آن كشور را می‌دهد. همچنین‌ ویزای شما ممكن است چندگانه باشد كه به این ترتیب، شما امكان ورود و خروج متعدد به كشور صادركننده ویزا را در طی مدت اعتبار ویزا خواهید داشت.

پس اگر نیاز به مسافرت بعدی به كشور مورد نظر خود را دارید، به خاطر این‌كه مجبور نباشید برای سفر بعدی ویزا بگیرید، سعی كنید ویزایی با مدت اعتبار طولانی‌تر و به صورت چندمنظوره بگیرید.

نكته مهمی كه ‌‌باید به آن اشاره كرد، قانون عدم امكان تمدید ویزا برای ویزاهای توریستی و ویزاهای كمتر از 6 ماه اعتبار است، البته در مواردی خاص مانند مشكلات پزشكی این كار انجام می‌شود.

.

تاريخ آخرين ويرايش جمعه, 13 تیر 1393 16:51

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net