جدیدترین اخبار

تقویم نمایشگاهی استانبول||

تقویم نمایشگاهی استانبول

تقویم نمایشگاهی تویاپ استانبول تقویم نمایشگاهی CNR بیشتر..
تاثیر افت ریال نسبت به دلار بر پروسه مهاجرت ترکیه||

تاثیر افت ریال نسبت به دلار بر پروسه مهاجرت ترکیه

قیمت لیر در استانبول امروز ۱۸۵۰ الی ۱۸۷۰ تومان !!! در حالیکه سال پیش قیمت لیر به تومان حول حوش ۱۱۰۰ الی ۱۲۰۰ تومان متغیر بوده طی سه ماه اخیر با رشد… بیشتر..
||

دانلود نقشه جدید حمل و نقل با کیفیت استانبول 2018

دانلود نقشه جدید حمل و نقل با کیفیت استانبول 2018 بیشتر..
||

سمساری تهران در استانبول

سمساری تهران در استانبول بیشتر..
||

رستوران جیگر طلا در استانبول

رستوران جیگر طلا در استانبول بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

دوشنبه, 19 اسفند 1392 13:50

شرایط اخذ اقامت دائم در ترکیه

 

افرادی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید سلامت روحی و جسمانی کامل داشته باشند و هیچ نوع سابقه ی بیماری نداشته باشند و توانایی مالی خوبی برای ساپورت کردن خود و خانواده شان داشته باشند .برای اقامت ترکیه به صورت دائم هم اکنون دو راه وجود دارد :

اقامت ترکیه از طریق ازدواج: زمانیکه شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت ترکیه به صورت دائم را می توانید انجام دهید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد
ازدواج سوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد
فردی که با آن ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد
ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد که شما در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت ترکیه به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت در ترکیه و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت این کشور را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

 

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 20 اسفند 1392 10:26

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

Designed and implemented by: TAK™ Design © 2018