جدیدترین اخبار

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب||

دومين پشت پاي ابرو گوندش به رضا ضراب

به گزارش ترکیه پرتال محاکمه رضا ضراب در ايالات متحده آمريکا، بازتاب گسترده اي در رسانه هاي ترکيه داشته است. "مولود چاوش اوغلو" وزير امور خارجه ترکيه… بیشتر..
ایرانیان چه حسابهایی  در ترکیه میتوانند افتتاح کنند||

ایرانیان چه حسابهایی در ترکیه میتوانند افتتاح کنند

در ابتدا باید اذعان کرد تنها بانکی که روند افتتاح حساب ،دریافت کردیت در آن برای ایرانیان به نسبت بانکهای دیگر سهل تر می باشد بانک زراعت میباشد به… بیشتر..
مزیت‌های خرید ملک در ترکیه||

مزیت‌های خرید ملک در ترکیه

شاید با تبلیغات وسیعی از خرید ملک در ترکیه در اغلب فضاهای مجازی و همچنین ماهواره روبه‌رو شده باشید. این‌چنین تبلیغات گسترده در رابطه با خرید ملک در… بیشتر..
بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم||

بعد از پروسه اقامت و خرید ملک در ترکیه چگونه از تسهیلات و امکانات شهروندان ترکیه استفاده کنیم

شما در ترکیه با حداقل ۳۰۰ میلیون تومان میتوانید خانه ای در برج مسکونی با امکانات مانند نگهبانی ۲۴ ساعته ، باشگاه فیتنس استخر روباز سر پوشیده سونا… بیشتر..
||

آشنایی با منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت استانبول

- اگر قصد خرید ملک در استانبول را دارید منطقه بیلیکدوزو و اسن یورت میتواند گزینه مناسبی برای شما سرمایه گزار محترم باشد که به اختصار توضیح میدهیم… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

دوشنبه, 19 اسفند 1392 13:50

شرایط اخذ اقامت دائم در ترکیه

 

افرادی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید سلامت روحی و جسمانی کامل داشته باشند و هیچ نوع سابقه ی بیماری نداشته باشند و توانایی مالی خوبی برای ساپورت کردن خود و خانواده شان داشته باشند .برای اقامت ترکیه به صورت دائم هم اکنون دو راه وجود دارد :

اقامت ترکیه از طریق ازدواج: زمانیکه شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت ترکیه به صورت دائم را می توانید انجام دهید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد
ازدواج سوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد
فردی که با آن ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد
ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد که شما در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت ترکیه به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت در ترکیه و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت این کشور را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

 

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 20 اسفند 1392 10:26

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net