جدیدترین اخبار

هزینه های زندگی در ترکیه||

هزینه های زندگی در ترکیه

هزینه اجاره مسکن یا خرید ملک در تركيه هزینه خرید واجاره خانه به نسبت، پایینتر از ایران است شما با 5 میلیون تومان میتوایند آپارتمانی در قسمت اروپایی… بیشتر..
گزارشی از سفر علیشان به ایران|گزارشی از سفر علیشان به ایران||

گزارشی از سفر علیشان به ایران

علیشان خواننده پاپ و سنتی صاحب نام اهل کشور ترکیه برای افتتاحیه مکان یکی از دوستانش به ایران آمده بود و در ازدحام جمعیت طرفدارانش با حامیان خود در… بیشتر..
خرید ملک در ترکیه||

سه دلیل برای خرید مستقیم از پروژه های صفر در پروسه خرید ملک در ترکیه

در پروسه خرید ملک در ترکیه انتخاب نوع ملک بسیار مهم است ولی چرا خرید مستقیم از پروژه های صفر را پیشنهاد میکنیم 1.امنیت خرید ملک در ترکیه : در صورت… بیشتر..
دانشگاههای ترک مورد تایید ایران||

دانشگاههای ترک مورد تایید ایران

گروه الف (ممتاز) تركيه Bilkent University Bogazici University بیشتر..
راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن|راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن||

راهنمای سفر به استانبول و معرفی جاذبه های گردشگری آن

استانبول بزرگ ترین شهر کشور ترکیه و مرکز فرهنگی و اقتصادی آن است و به لحاظ شمار گردشگران خارجی، سومین شهر توریستی جهان به شمار می رود. گفتنی است که… بیشتر..
  • اخبار ویژه
  • اخبار اقتصادی
  • اخبار سیاسی - اجتماعی
  • اخبار هنری
  • سایر اخبار
  • نمایشگاه ها
  • کنسرت ها
  • کنفرانس,کنگره,همایش،سمینار
  • جشنواره ها،فستیوالها
  • تحصیل در ترکیه
  • کار در ترکیه
  • ملک در ترکیه
  • اقامت ترکیه
  • راهنمای ترکیه

دوشنبه, 19 اسفند 1392 13:50

شرایط اخذ اقامت دائم در ترکیه

 

افرادی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید سلامت روحی و جسمانی کامل داشته باشند و هیچ نوع سابقه ی بیماری نداشته باشند و توانایی مالی خوبی برای ساپورت کردن خود و خانواده شان داشته باشند .برای اقامت ترکیه به صورت دائم هم اکنون دو راه وجود دارد :

اقامت ترکیه از طریق ازدواج: زمانیکه شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت ترکیه به صورت دائم را می توانید انجام دهید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد
ازدواج سوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد
فردی که با آن ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد
ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد که شما در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت ترکیه به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری: با ثبت شرکت در ترکیه و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت این کشور را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

 

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 20 اسفند 1392 10:26

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

مشتریان و همکاران

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net