چهارشنبه, 14 اسفند 1392 15:40

اقامت در ترکیه به صورت موقت

اقامت ترکیه به صورت موقت به سه روش زیر امکان پذیر است:

 

 


1- توریستی

مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع  اقامت ترکیه نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

 2- دانشجویی

برای گرفتن این نوع اقامت ترکیه باید ابتدا آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید.

3- کاری

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کاری بدست آورید این است که از یک شرکت ترکیه ای دعوت گردید ضمنا اگر شما از تخصص ویژه ای برخوردار هستید نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما طبق آمار اداره کار در آن زمان بیکار باشد با وضعیت کار در ترکیه در حال حاضر شانس کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی تقریبا برابر صفر است.

 

تاريخ آخرين ويرايش چهارشنبه, 14 اسفند 1392 16:03

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net