چهارشنبه, 07 اسفند 1392 10:10

3 راه آسان برای اقامت در ترکیه

02122989763-  4

09121419263

برای اقامت در ترکیه راههای متفاوتی جود داردولی ما در مطالب زیر 3 راه آسان را پیش پای شما قرار می دهیم .وجود دارد .

خرید ملک در ترکیه

اجاره ملک در ترکیه

فارغ التحصیلان دانشگاهی و متخصصین راه می توانند به آسانی و و بدون صرف هزینهاقامت در ترکیهرا کسب کنند

 افرادی که مدارک دانشگاهی دارند می توانند به صورت حضوری و یا مکاتبه ای در ترکیه در رابطه با تخصص کاری خود در یکی از شرکت ها و یا کارخانه های خصوصی تقاضای کار در ترکیه داده و برای خود کاری پیدا کنند . در این صورت کار فرما در صورتی که به تخصص شما نیاز داشته باشد ، اقدام به گرفتن اجازه کار برای شما خواهد نمود که هزینه ای برای شما ندارد. پس از گرفتن اجازه کار (حدودا ۲ – ۳ ماه طول خواهد کشید) شما میتوانید شخصا اقدام به اجازه اقامت در ترکیه نمائید که در این صورت نیز مخارج چندانی برای شما ندارد

.اجاره ملک در ترکیه

با اجاره ملک در ترکیه میتوانید اقامت یکساله در یافت کنید

بیمه سلامتی یکساله ،هزینه های واریزی اداره مهاجرت وبیمه ،ترجمه رسمی پاسپورت ، زین بالغ بر 6000 دلار در حساب از سایر مدارکاین نوع اقمت می باشد

 خرید خانه
این راه برای کسانی که قدرت مادی دارند آسان ترین راه گرفتن اقامت در ترکیه میباشد. قیمت خانه ها در استانبول میانگین استانبول ۲۰۰ هزار لیر میباشد و در دیگر شهرها میتوانید به قیمت مناسب خانه خریداری نمائید.بدین وسیله اعضائ

خانواده میتوانند اجازه اقامت در ترکیه را بگیرند

قوانین کامل اقامت ترکیه

در مورد قوانین اقامت و کار

از چه طریق می توان اقامت کشور ترکیه را کسب کرد؟

راههای بسیاری جهت دریافت اقمت در ترکیه وجوددارد ولی در اینجا متداولترین و راحتترین راهها عنوان شده است

 

-         ازدواج: از طریق ازدواج با یک شهروند ترکیه می توان اقامت این کشور را دریافت کرد.

-         استخدام: با توجه به تخصص و حرفه مورد نیاز، شرکت های ثبت شده در ترکیه می توانند برای فرد مورد نظر خود از وزارت کار این کشور درخواست اجازه کار کرده و در صورت مثبت بودن نتیجه این درخواست و دریافت اجازه کار به آن فرد اقامت یک ساله داده می شود.

-         خرید ملک: بنا بر قانون شماره 6458 که در تاریخ 11.04.2013 در روزنامه رسمی جمهوری ترکیه منتشر شده است اتباع خارجی با خرید ملک می توانند اقامت یک ساله این کشور را گرفته و تا هشت سال این اقامت را تمدید کرده و پس از هشت سال می توانند برای اقامت دائم مراجعه نمایند.

-         تحصیل: یکی دیگر از راه هایی که اشخاص می تواند در ترکیه اقامت یک ساله دریافت کند تحصیل در یکی از دانشگاه های این کشور می باشد.

-         ثبت شرکت: ثبت شرکت به تنهایی حق دریافت اقامت را به اشخاص نمی دهد اما پساز دریافت اجازه کار از طریق ثبت شرکت می توان اقامت یک ساله رادریافت کرد.

-         اقامت توریستی: با عقد قرارداد اجاره نامه در ترکیه و تایید این قرارداد در یکی از دفاتر اداره ثبت اسناد این کشور می توان اقامت یکساله توریستی دریافت کرد

 

با توجه به اینکه این اقامت راحتترین نوع اقامت می باشد بصورت کامل تشریح میکنم

مدارک لازم جهت اخذ اقامت توریستی یکساله

شما می توانید با اجاره یک خانه  در کشور ترکیه تقاضای اقامت یکساله نمایید .لازم به توضیح است یک خانه میتواند به نام سه نفر تنظیم شود .

مدارک لازم جهت اخذ اقامت توریسی

1-     قرارداد اجاره خانه به مدت حداقل 8 ماه به نام شخصی که قصد اخذ اقامت دارد 3 نفر با یک قرارداد امکان اخذ اقامت دارندو یا دریافت برگه از هتل که به همین مدت زمانی اشاره کند (این ادرس توسط اداره امنیت چک میشود)

تا تایید اجاره نامه توسط دفترخانه 

2-     کپی سند مالک خانه

3-      پاسپورت و کپی پاسپورت

4-     عکس 4 قطعه

5-     مدرکی دال بر اینکه شما مبلغ 6000 دلار در حساب بانکی در ترکیه داریدالبته پس ار افتتاح حساب مبلغ می توانید از حساب برداشت کنین

6-     دریافت شماره مالیاتی از ورگی دایرسی

7-     بیمه سلامتی یکساله  

8-     فیش واریز اداره مهاجرت واداره پست

اقامت از طریق سرمایه گذاری به چه شکل میباشد؟

باثبت شرکت و فعالیت در ترکیهشما می توانید پس از 5 سالاقامت دائم ترکیهرا بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.ولی نکته بسیار مهم اینکه به هیچعنوان فقط به خاطر اخذ اقامت  به علت هزینه های بالای بعد از ثبت اقدام به ثبت شرکت نکنید.

آیا اقامت ترکیه از طریق استخدامممکن است ؟              

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانیداقامت ترکیه را از طریق کاربدست آورید این است که یک شرکت ترکیه ای شما را بعنوان پرسنل بپذیرد برای کسب این نوع اقامت، شما باید تخصص ویژه ای برخوردار باشید و در زمان درخواست شرکت ترکیه ای به همکاری با شما، طبق آمار وزارت کار و رفاه ترکیه، نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما بیکار باشد .با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی بسیار کم است.ولی در حال حاضر خارجیان زیادی از کارهای مانند پرستاری در خانه تا دندانپزشکی اقامت کاری از دولت دریافت نموده اندپس میتوانید امیدوار باشید

اقامت از طریق تحقیقات علمی

شما می توانید با ارائه مدارک مستند آکادمیک  از اینکه شما در حال کار بروی پروژه علمی هستید که جهت تکمیل تحقیقات نیاز به حضور در ترکیه دارید اقامت کوتاه مدت دریافت نمایید

اقامت از طریق شرکت در دوره های یادگیری زبان تومر

شما با ثبت نام در مراکز آموزشی معتبر یادگیری زبان ترکی مانند دانشگاهها می توانید اقامت ترکیه را درافت نمایید

در صورت داتن هرگونه سوال با من در ارتباط باشید

 

دراین رابطه بخوانید

2018نکات مهم و هزینه های اقامت توریستی ترکیه

شش شرط لازم برای ادامه تحصیل در ترکیه

قیمت خانه در ترکیه به پول ایران

هزینه های زندگی در ترکیه به پول ایران

.

تاريخ آخرين ويرايش جمعه, 19 مرداد 1397 20:42

نظرات   

 
+2 #1 خرید گیفت کارت 1396-10-30 23:45
باتشکر از شما و پست مفیدتان در خصوص خرید ملک در ترکیه
بازگو کردن
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

Designed and implemented by: TAK™ Design © 2018