پنج شنبه, 29 شهریور 1397 19:23

قدمهای بعد از مصاحبه برای اقامت

شما بعد از راندوو و مصاحبه در اداره مهاجرت اگر 90 روز ویزا به پایان رسیده باشد با برگه ای که در اداره مهاجرت بعد از مصاحبه به شما می دهند می توانید در ترکیه بمانید، و با این سند و برگه به مدت 15 روز در صورت نیاز به خروج از ترکیه با این برگه ورود و خروج داشته باشید تا زمانیکه کارت اقامتتان را از طریق اداره پست دریافت کنید.

به شما بعد از 20-15 روز از طریق اداره مدیریت مهاجرت پیام داده می شود و اطلاع می دهند که چه زمانی کارت اقامت شما بعد از طی مراحل پستی به دستتان می رسد.

 

افراد خارجی می توانند اجازه کار درداخل ترکیه را کسب کنند. این مرحله با درخواست کارفرما وبا تأئید وزارت کار شروع می شود و فرد باید 6 ماه اجازه اقامت کوتاه مدت ( توریستی) معتبرداشته باشد. بعد از تأئید وزارت کار می توانید به صورت قانونی در ترکیه کار کنید.

ملیت های غیر ترک همانند ترک ها می توانند در ترکیه با 5000 روز کار، بازنشسته شوند واز بیمه پزشکی دولتی و حقوق بازنشستگی ماهیانه در طول عمرخود برخوردار شوند.

افراد خارجی که اجازه کار در بیرون ترکیه ( کشورمبدا) کسب می کنند توسط سفارت یا کنسولگری ترکیه این اجازه کار برای آنها صادر میشود.

پس از اینکه قرارداد کار خود را با کارفرمای ترک امضا کردید شما با ویزای کار وارد ترکیه می شوید. اجازه کار و اقامت ترکیه بر روی کارت اقامتتان خواهد بود.

هزینه اجازه اقامت ترکیه وکارت شناسائی :

شما باید درباره تعرفه هزینه های پرداختی اجازه اقامت ترکیه به دولت ترکیه بعد از تکمیل درخواست اجازه اقامتتان یا در طول مدت زمان اقامت تا رسیدن به راندوو اطلاع داشته باشید. برای تمدید اجازه اقامت باید مطمئن شوید که یک شماره مالیاتی ترک دارید + هزینه اقامت که به صورن آنلاین پرداخت می شود و رسید پرداختی در پاکت اسنادتان قبل اینکه به اداره مهاجرت استان مورد نظرتان پست کنید گذاشته می شود.

چگونه درباره کارت اقامت ترکیه که گم شده یا دزدیده شده پرس و جو کنیم؟

افراد خارجی برای کسب اطلاعات در مورد وضعیت لغو، گم شدن یا پیدا شدن، دزدیده شدن و یا انقضای کارت می توانند با الو 199 خط تلفن رایگان دولتی تماس بگیرند.

1)بدون هزینه با این شماره اعتبارکارت اقامتی تان را می توانید چک کنید و برای کسب اطلاعات، باید تاریخ تولد و شماره رسمی اقامت خود را وارد کنید.

2)دارندگان مجوز کار می توانند شماره کارت فعال خود را با این شماره چک کنند.

3)در مورد اعتبار کارت شناسائی آژانس پناهندگی( یوان ) می توانید به زبان عربی اطلاعات کسب کنید.

برای کسب اطلاعات در مورد پروسه پرونده درخواست اقامت یا مفقود شدن کارت اقامت با سرویس 157 که به خارجیان ساکن ترکیه 24 ساعت در روز و 7 روز درهفته و در 6 زبان آماده سرویس دهی می باشد تماس بگیرید. در خارج از ترکیه شما می توانید با اپراتور مستقیم 903121571122+ در آنکارا ارتباط برقرار کنید.

مزایای اجازه اقامت ترکیه برای افراد خارجی در ترکیه:

افراد خارجی میتوانند به صورت طولانی مدت، با گرفتن اجازه اقامت کوتاه مدت یا اقامت دانشجوئی، اقامت بلند مدت، اجازه اقامت انسان دوستانه، اجازه اقامت برای قربانیان قاچاق انسان در ترکیه بمانند یا کار کنند.

-افراد خارجی می توانند با اجازه اقامت معتب، بدون داشتن ویزای معتبر مانند یک فرد ترکیه ای وارد مرزها شوند.

-درخواست اجازه اقامت را نمی توان به کنسولگری ترکیه در کشورهای خارجی ارجاع داد. واین امر فقط در ترکیه توسط مأمورین دولتی صورت می گیرد.

-خارجیانی که بیشتراز مدت ویزا یا بدون ویزا (کشورهایی که معاف از ویزا هستند) و بیشتراز90-30 درترکیه می مانند باید اجازه اقامت بگیرند.

-خارجیانی که برای مصاحبه اجازه اقامتشان به ترکیه می آیند، طول مدت ویزای توریستی ایشان تا تاریخ مصاحبه (راندوو) تمدید می شود.

خارجیانی که ( یک درخواست فعال در پروسه اجازه اقامت دارند) درتاریخ مصاحبه مراجعه می کنند، بیشتر از 90 روز در ترکیه تا زمان مصاحبه بمانند،هزینه ای را به سیستم اقامتی پرداخت نمی کنند و افراد خارجی می توانند در ترکیه تا زمان آمدن کارت اقامتشان توسط اداره پست در ترکیه بمانند حتی اگر ویزای توریستی شان منقضی شده باشد.

-افراد خارجی که می خواهند برای هر نوع اجازه اقامت درخواست دهند نیازمند یک پاسپورت معتبر یا یک سند مسافرتی معتبر ( حداقل 60 روزه) هستند.

-درخواست شما باید در تاریخ مصاحبه نهایی شود اگر شما کسری سند دارید باید درعرض 30 روز بیمه سلامت، قرارداد اجاره، سند بیانیه بانکی در ترکیه را ارائه دهید.

-اجازه اقامت باید برای هر خارجی به صورت جداگانه وابسته به هدف اقامت صادر شود و برای خانواده 4 نفره یک درخواست برای هریک از اعضای خانواده که شامل کودکان نیز می شود ارائه شود.

-در مورد اولین درخواست اجازه اقامت افراد خارجی باید در اداره مدیریت مهاجرت استان مورد نظر در تاریخ و ساعت تعیین شده توسط سیستم برای مصاحبه در اداره حضورداشته باشند. برای تمدید اقامت نیازی به حضورشخص نیست.

-درخواست برای تمدید اقامت باید در استان موردنظر در عرض 60 روز قبل ازانقضای اجازه اقامت ارائه شود.

مأموریت اداره کل مهاجرت ترکیه:

مطابق قانون خارجی ها و حمایت بین المللی مأموریت کل اداره مهاجرت شامل موارد زیر است:

-اجرای سیاست ها و استراتژی های وابسته به مناطق مهاجرتی وهماهنگی این مسائل بین مؤسسات و سازمان ها.

-مسائل خارجیانی که به ترکیه مهاجرت می کنند و در ترکیه اقامت دارند ویا این کشور را ترک می کنند و یا دیپورت می شوند.

-حمایت بین المللی و حمایت موقت

-حمایت از قربانیان قاچاق انسان

-تسهیل ادغام متقابل خارجی ها با جامعه

منتشرشده در اقامت در ترکیه
پنج شنبه, 29 شهریور 1397 18:57

مدارک کامل اقامت ترکیه 2018

از سال 2018 بیشتر از 900هزار نفر برای گرفتن اقامت ترکیه به اداره مهاجرت ترکیه مراجعه کردند که حدود 30 روز کاری برای هر کسی که پرونده اش کامل نبوده برای تکمیل پرونده زمان داده اند و فقط نزدیک به 240 هزار پرونده مربوط به اقامت در استانبول است.

 

در خواست های 18 استان دیگر در ترکیه برای اقامت در اداره کل اداره های مهاجرت در حال پردازش هستند یک سیستم کاربردی برای تعیین وقت مصاحبه (راندوو) در استانبول ساخته شده که از ماه می سال 2017 متقاضیان می توانند به صورت اتوماتیک توسط سیستم راندوو جهت درخواست اقامت به راحتی ثبت نام نمایند.

 

پس از ثبت راندوو تاریخ و ساعت تعیین شده پس از یک ماه به گوشی همراه پیامک می شود

 

می 2018: تغییر روش اداره مهاجرت برای هر نوع اقامت جدید یا تمدید برای ملیت های غیر ترک اعلام می شود

 

مقررات جدید تمدید اقامت در مورد درخواست E-ikamet extension برای اجازه اقامت در تاریخ 26/07/2018 معرفی شده است. در این محدوده خارجی ها برای درخواست تجدید نظر برای اقامت در 15 استان ترکیه (آدانا، آنکارا، آنتالیا، آیدین، بورسا، گازیانتپ، استانبول، ازمیر، کایسری، کوکائلی، مرسین، موغلا، سامسون، شانلیورفا، تکیرداغ) ارائه اسناد مورد نیاز برای تمدید اجازه اقامت از طریق پست ادامه خواهد یافت.

 

در 66 استان دیگر در ترکیه برای درخواست تمدید  اقامت ترکیه  در تاریخ و ساعت تعیین شده باید در اداره مدیریت مهاجرت حضور داشته باشند با این حال روند ارسال اسناد مورد نیاز برای درخواست تمدید در ظرف 5 روز کاری از طریق پست در 66 استان تا تاریخ 26 جولای 2018 ادامه داشته است. یکی از دلایل ردی درخواست کنندگان  اقامت ترکیه  برای اولین بار یا برای تمدید نداشتن بیمه های معتبر سلامتی می باشد، برای افراد خارجی که پاسپورتشان یک بیمه پزشکی معتبر را در طول اقامتشان پوشش نمی دهد وجود این بیمه ضروری است.

 

افرادی که برای اولین بار یا برای تمدید اقامت ترکیه  اقدام می کنند و کار قانونی و درآمد و پس انداز بانکی ندارند دلیلی بر رد شدن آنها می شود، چون کسی که استخدام نیست و کار نمی کند باید به صورت مستند اعلام کند که چگونه در ترکیه زندگی خود را می گذراند که حتما باید سپرده بانکی خود را نشان دهد.

 

افرادی که برای اولین بار و یا در تمدید رد می شوند و یا درخواستشان کنسل می شود، می توانند برای درخواست مشابه بعد از شش ماه و یا نوع متفاوت از درخواست قبلی شان طی 10 روز اقدام کنند.

 

درخواست اقامت برای اولین بار با اجاره خانه یا آپارتمان قبلا با سه سند امکان پذیر بود ولی الان اسناد اثبات شده دیگری نیز نیاز است که شامل سند مالکیت + شناسه مالک + شماره شهرداری ( NUMARATAŞ ) + برگه سند فعال مالکیت (Tapu devam belgesi) که در کل 5 سند را شامل می شود.

 

بعضی بانک های ترکیه ممکن است حساب بانکی جدید طولانی مدت برای خارجی ها باز نکنند فقط در استانبول ممکن است با شماره مالیاتی (ورگی نوماراسی) + پاسپورت حساب باز کنند ولی به احتمال زیاد شماره اقامتی معتبر ترکیه TC برای باز کردن حساب از شما درخواست می کنند.

 

اسناد لازم برای درخواست اجازه اقامت خارجی ها در ترکیه

 

سیستم مهاجرت، پرونده و پروسه  اقامت ترکیه  بسیار آسان تر از کشورهای اتحادیه اروپاست، درخواست اقامت و قرار مصاحبه + اسناد و مدارکی که به وضوح هدف شما را برای اقامت نشان می دهد.

 

1)    پوشش درمانی بیمه پزشکی برای طول درمان در بیمارستان است. برای هر بیماری، تصادف و دارو شامل می شود.

 

2)    قرارداد اجاره به این معنی است که شما باید یک آپارتمان یا خانه برای اقامت ترکیه داشته باشید و در پارک و یا ساحل و یا در خیابانها نخوابید.

 

3)    بیانیه بانکی برای این است که ثابت شود شما می توانید در طول اقامت خود در ترکیه زندگی تان را تامین کنید.

 

4)    نوع ویزا کمک می کند که هدفتان از  اقامت ترکیه مشخص شود و اینکه تعیین می کند که شما واجد شرایط برای کسب اقامت هستید یا نه:

 

-         اگر به ترکیه با ویزای توریستی وارد می شوید می توانید فقط برای اجازه اقامت توریستی درخواست دهید.

 

-         با ویزای کار می توانید بعدا برای اجازه اقامت تجاری یا کاری اقدام کنید

 

-         اگر ویزای دانشجویی دارید اجازه اقامت دانشجویی می گیرید (دانشجویان ممکن است بعد از یک سال اقامت بتوانند کار کنند)

 

-         اگر ویزای توریستی وارد شوید و با شخص ترک ازدواج کنید بعد اجازه اقامت خانوادگی دارید.

 

-         اگر شما به صورت ورزشی، فستیوال، کنفرانس، ویزای ترانزیت وارد شوید شما باید به زودی با یک هدف متفاوت و ویزای متفاوت دوباره برگردید.

 

ارائه دهندگان بیمه خدمات درمانی در ترکیه برای گرفتن مجوز اقامت شامل:

 

Acıbadem sağlık ve Hayat sigorta – Ak sigorta- Allianz sigorta – Anadolu sigorta- Aviva – Axa – Ergo – Groupama – Güneş – Mapfre Genel sigorta – Zurich sigorta – Unico

 

با هر ویزایی که وارد ترکیه می شوید وقتی شما در ترکیه برای اجازه اقامت اقدام می کنید باید معتبر باشد. در طول زمانی که تاریخ ملاقاتتان تعیین و مدارکتان کامل می شود، تاریخ اقامتتان از همان موقع ثبت نام شروع می شود.

 

چرخه مجوز  اقامت ترکیه

 

-         شما باید با یک پاسپورت معتبر یا سند مسافرتی یا ویزای معتبر وارد ترکیه شوید.

 

-         اقامت اضافی شما حتی اگر ویزایتان منقضی شود تا زمانی که شما برای مصاحبه مراجعه می کنید قابل تمدید است

 

-         به خاطر مصاحبه بیش از 90 روز هم ویزایتان قابل تمدید است.

 

-         اقامت شما به مدت یک سال یعنی تا تاریخ انقضای اقامتتان ادامه می یابد.

 

-         اقامت شما همچنان بیشتر از دو سال با درخواست تمدید اقامت بدون مصاحبه حضوری ادامه می یابد و کارت شناسایی جدید توسط اداره پست ارسال می گردد.

 

-         با مجوز اقامت به مدت 5 سال در ترکیه اگر شما صاحب ملکی باشید می توانید مستقیما شرایط خود را به تابعیت ترکیه تبدیل کنید.

 

-         اگر اقامت شما تا 8 سال با اجازه اقامت کوتاه مدت (با قرارداد اجاره آپارتمان) ادامه یابد ممکن است بعدا به اجازه اقامت طولانی مدت (نامحدود بدون تابعیت ترکیه) تبدیل شود.

 

خارجی هایی که مایل به گرفتن شهروندی ترکیه در 5 سال بدون خرید ملک هستند با کسب اجازه کار به مدت 5 سال و با پرداخت حق بیمه ماهیانه به مدت 60 ماه و دریافت حقوق و دستمزد می توانند برای شهروندی ترکیه اقدام نمایند.

 

کسانی که با اجازه اقامت کاری و یا توریستی وارد کشور می شوند هر دو می توانند اجازه اقامتشان را تبدیل کنند. به هر حال اجازه اقامت کاری به وسیله یک پرونده اضافی، متفاوت تر است. قرارداد کسب و کار، به دولت ترکیه هدف کاریتان را نشان می دهد. به هر حال اقامت توریستی و کاری و یا هر نوع مجوز اقامتی برای اجازه زندگی در ترکیه است.

 

 

منتشرشده در آخرین رویداد

به کانال ترکیه در تلگرام بپیوندید

  ترکیه پرتال - چندی پیش اپلیکیشن تلگرام اقدام به راه اندازی کانال‌های عمومی کرد و ترکیه پرتال نیز به طور رسمی اقدام به  راه اندازی کانال تلگرام مخصوص به خود کرده است.

 
ترکیه پرتال در کانال تلگرام خود قصد ارسال جدیدترین مطالب سایت، تحلیل‌ و گزارش و تصاویر خبری را دارد. 
 
برای دوستان خود که می خواهید عضو شبکه تلگرامی وبسایت ترکیه پرتال باشند، این لینک را بفرستید تا بتوانند هر روز مطالب سایت را بخوانند. 
 
از طریق لینک زیر وارد صفحه وبسایت ترکیه پرتال شوید
 
 

بعد از ورود به لینک بالا بر روی دکمه Join Channel کلیک کنید!



اگر مشکل ورود به این صفحه را دارید، پس باید تلگرام خود را آپدیت کنید.
 
لینک آپدیت تلگرام برای اندروییدی‌ها:
 
‏«Telegram» را در بازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=org.telegram.messenger
 
برای آی‌او‌اس (آیفون و آیپد):
https://itunes.apple.com/en/app/telegram-messenger/id686449807?mt=8
 
با ترکیه پرتال همراه باشید.
منتشرشده در آخرین رویداد

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



© 2018 تمامی حقوق وبسایت متعلق به ترکیه پرتال می باشد