یکشنبه, 30 تیر 1392 15:28

شرایط اقامت در ترکیه

 


اقامت در ترکیه معمولا به واسطه ی ویزای تحصیلی، ثبت شرکت، ازدواج، ... امکان پذیر می گردد دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاههای ترکیه می شوند اجازه ی اقامت به مدت محدودی به ازای سالهای تحصیلی از دولت ترکیه دریافت می کنند. برای ورود به کشور ترکیه داشتن پاسپورت کافیست و هر ساله اجازه ی اقامت در ترکیه به مدت یکسال تمدید می شود.اخیرا قانونی توسط کشور ترکیه تصویب شده است که اقامت درترکیه توریستهای خارجی بیش از 90 روز در خاک ترکیه مجاز نمی باشد و افراد بعد از پایان این مدت ناچارند این کشور را ترک نمایند

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net