خطا
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
یکشنبه, 16 شهریور 1393 13:42

مدارک مورد نیاز در اقامت ترکیه

مدارک لازم اخذ اقامت ترکیه

اصل و کپی عقدنامه

عکس رنگی زمینه سفید سه در چهار  هشت قطعه

پاسپورت ( اصل و کپی رنگی تمام اعضای خانواده )

اصل و کپی شناسنامه همه اعضای خانواده

مبلغ 1000 دلار بابت هر فرد هزینه اداری و تمبر دولتی تایید مدارک ابتدا وجداگانه دریافت می گردد
حضور هرفرد از خانواده در اداره مهاجرت الزامی است ، حتی نوزاد یا فرزند خردسال .

توضیح :
هر یک از افراد خانواده می توانند جداگانه نیز مراجعه و اقامت بگیرند ؛ یعنی در صورت تداخل با امتحانات یا موارد شغلی می توانند جداگانه مراجعه کنند . چنانچه فردی از خانواده به غیر از سرپرست قبل از سرپرست مراجعه کند باید هزینه اقامت سرپرست را ابتدا پرداخت کرده باشد .
کل خدمات فوق پس از عقد قرارداد از طریق شرکت آی پی اس تورک انحصارا"بدون پرداخت هیچ وجهی انجام می گیرد و بعد از تسلیم رسید دفترچه اقامت ترکیه در اداره مهاجرت توسط پلیس به متقاضی ، تسویه حساب خواهد شد.



تاريخ آخرين ويرايش جمعه, 15 خرداد 1394 12:18

نظرات   

 
0 #2 مدیر 1394-08-11 21:40
نقل کردن مجید:
من و همسرم 3 سال هست صیغه 99ساله کردیم
با ارائه این صیغه نامه میتوان کارهای اقامت انجام داد؟

بله مشکلی ندارد حتی بدون این مورد وبصورت مجرد دونفر زن ومرد میتواننند با هم در خانه زندگی کنند واقامت جدا بگیرند
بازگو کردن
 
 
0 #1 مجید 1394-08-11 00:48
من و همسرم 3 سال هست صیغه 99ساله کردیم
با ارائه این صیغه نامه میتوان کارهای اقامت انجام داد؟
بازگو کردن
 

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net