خطا
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
پنج شنبه, 12 تیر 1393 17:04

مدارک لازم جهت صدور گذرنامه

 

1- تهيه فرم و پوشه گذرنامه از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) و يا مراکز پستي

2- پرداخت فيش‌هاي بانکي مطابق جدول ذيل:

توجه 1: واریز از طریق اینترنت یا عابربانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست.

توجه 2: در صورتی که در دفتر مورد مراجعه، دستگاه کارتخوان (POS) وجود داشته باشد بدون نیاز به واریز این مبلغ از طریق بانک، می‌توان از کارت‌های بانکی استفاده نمود.

 

ف مبلغ پرداختي بانک شماره حساب صاحب حساب
1 37،500 ريال
(سه هزار و هفتصد و پنجاه تومان)
ملي

3111000048006 در تهران

در ساير شهرها به شماره حساب شهرداري استان(از دفاتر اخذ شود)

شهرداري تهران
2 750،000 ريال
(هفتاد و پنج هزار تومان)
ملي 2171151301007 نیروی انتظامی



3- موارد مشترک میان بانوان و آقایان:

مدارکی که مي‌بايست توسط کليه متقاضيان ارائه گردد:

1-3) اصل و کپي شناسنامه و کارت ملي و يا تأئيديه ثبت احوال براي کليه متقاضيان.

2-3) ارائه اصل آخرين گذرنامه معتبر

3-3) یک (1) قطعه عکس 6x4 جديد و رنگي با زمينه سفيد به طوري که:

الف: 6 ماه از تاريخ انداختن آن نگذشته باشد.

ب:آقايان بدون کلاه و عينک کراوات و زيور آلات و آرایش مو ومحاسن به طوري که پيشاني و گوش‌ها مشخص باشند. همچنین رنگ لباس و زمینه یکسان نباشد.

ج:خانم‌ها با حجاب کامل بدون آرايش و زيورآلات، با استفاده از روسري و یا مقنعه ساده و تیره به طوري که گردي صورت مشخص باشد. (برای دختران بالاي 5 سال با حجاب کامل)

4-3) افراد بالاي 15 سال مي‌بايست شناسنامه عکسدار ارائه نمايند .

5-3) افراد زیر 15 سال مي‌بايست گواهي اشتغال به تحصيل، دفترچه بيمه و يا گذرنامه عکسدار ارائه نمايند.

توجه: برای کودکان زیر 6 سال، ولی کودک با حضور در دفاتر می‌بایست یک قطعه عکس از کودک خود را ارایه نماید.

6-3) بازنشستگان نظامي که 5 سال تمام از بازنشستگي آنها نگذشته است ارائه نامه از حفا يگان مربوطه الزامی است

7-3) بازنشستگان نظامي که 5 سال از بازنشستگي آنها مي‌گذرد می‌بایست اصل و کپي کارت کانون بازنشستگان را ارایه دهند (نیازی به ارایه گواهی از سازمان متبوع نمی‌باشد).

8-3) نظامیان شاغل می‌بایست نامه موافقت حفا یگان مربوطه را ابتدا به دبیرخانه اداره گذرنامه ارایه و پس از ثبت به دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی ارایه نمایند.

4- مواردمربوط به بانوان:

1-4) اجازه محضري برای بانوان متأهل از سوی همسر- فرزندان زير 18 سال از سوی پدر و یا قیم قانونی.

توجه:بانوان مقيم خارج احتياج به اجازه محضري همسر ندارند، همچنین اقامت با گذرنامه ايراني قابل قبول است.

توجه: بانواني که همسر آنها فوت نموده، مي‌بايست اصل گواهي فوت همسر و يا اصل شناسنامه باطل شده همسر و بانوان مطلقه مي‌بايست اصل طلاق‌نامه را ارائه نمايند.

5- مواردمربوط به آقايان:

1-5) ارائه اصل و کپي کارت پايان خدمت يا معافيت صرفاً هوشمند(کارت‌های قدیمی اعتبار ندارند) و يا موافقت‌نامه سازمان وظيفه عمومي برای مشمولین.

توجه 1: کسانی که اقدام به تعویض کارت پایان خدمت یا معافیت قدیمی به هوشمند نموده‌ ‌اند، بعد از گذشت 24 ساعت از درخواست تعویض، می‌توانند با ارایه برگه ثبت درخواست تعویض کارت به افسران گذرنامه مستقر در دفاتر خدمات الکترونیک انتظامی، درخواست صدور یا تعویض گذرنامه دهند.

توجه 2: آقايان بالاي 50 سال احتياج به ارايه کارت پايان خدمت ندارند.

2-5) آقايان دانشجو و يا دانش آموز براي خروج از کشور مي‌بايست نامه از محل تحصيل خود دريافت و به سازمان وظيفه عمومي تحويل نمايند.

6- چند نکته مهم:

1-6) براي متولدين خارج از کشور ارايه مدرک نحوه ورود الزامي است.

2-6) براي ابطال گذرنامه‌هائي که بالاي يک سال اعتبار دارند ارائه نامه از ادارات گذرنامه (نشاني در پايان همين صفحه) الزامي است.

--------------------------------------------------------------------------------

نحوه اقدام درخصوص افرادي که داراي گذرنامه معتبر آنها مخدوش بوده و يا آن را مفقود نموده‌اند:

1- مفقودي گذرنامه:

مراجعه به اداره گذرنامه تهرانپارس واقع در فلکه اول تهرانپارس - بلوار پروين - طبقه اول - قسمت فقدان

تذكر:همراه داشتن کليه مدارک شناسائي، پوشه، يک قطعه عکس و درصورت داشتن سن مشموليت ارائه مدارک وظيفه اعم از کارت پايان خدمت،معافيت به همراه کپی مدارک ذکر شده الزامي است.

2- مخدوشي گذرنامه:
درصورت هرگونه پارگي،آبديدگي و يا دستبردگي در گذرنامه افراد مي‌بايست کليه مدارک گذرنامه را تهيه نموده و به اداره گذرنامه تهرانپارس مراجعه نمايد.

توجه: افرادی که اعتبار گذرنامه آنها به اتمام رسیده و مفقود یا مخدوش گردیده است نیازی به اعلام فقدان نداشته و می‌توانند مستقیماً به دفاتر مراجعه نمایند

تاريخ آخرين ويرايش پنج شنبه, 12 تیر 1393 17:04

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net