چهارشنبه, 11 تیر 1393 16:20

راههای گرفتن اقامت در ترکیه

اقامت در ترکیه به سه دسته کلی تقسیم می شود :

  اقامت توریستی :

مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.

  اقامت دانشجویی :

برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید و از یکی از دانشگاه های ترکیه پذیرش داشته باشید .

  اقامت کاری :

شرط لازم و کافی برای اینکه شما بتوانید اقامت ترکیه را از طریق کاری بدست آورید این است که از یک شرکت ترکیه ای دعوت گردید ضمنا اگر شما از تخصص ویژه ای برخوردار هستید نباید شخصی که پاسپورت ترکیه را دارد با تخصص شما طبق آمار اداره کار در آن زمان بیکار باشد با ملاحظه نکته فوق و وضعیت کار در ترکیه و شرایط خاص ایرانیان می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس یافت کار در کشور ترکیه برای فرد ایرانی تقریبا برابر صفر درصد است پس تنها راه ممکن دریافت اقامت ترکیه اقامت از طریق ثبت شرکت است

.

  اقامت دائم :

کسانی که برای اقامت دائم ترکیه اقدام می نمایند باید از سلامت روحی و جسمانی برخوردار بوده و سابقه هیچ بیماری خاصی نداشته باشند همچنین باید از توانایی مالی خوبی برای خود و خانواده خود برخوردار باشند.

برای اقامت دائم در ترکیه فعلا 2 راه وجود دارد :

اقامت از طریق ازدواج :

زمانیکه شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال درخواست اقامت دائم را نمایید.

در صورتیکه از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت اقدام می کنید چند نکته باید رعایت گردد :

1 . ازدواج سوری نباشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه گردد

2 . فردی که با آن ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد

3 . ممکن است پروسه کسب اقامت از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر ) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد که شما در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت شما به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

اقامت از طریق سرمایه گذاری :

با ثبت شرکت و فعالیت در ترکیه شما می توانید پس از 5 سال اقامت این کشور را بدست آورید. در نظر داشته باشید فعال بودن شرکت در مدت 3 الی 5 سال برای کسب اقامت الزامی می باشد.

تاريخ آخرين ويرايش چهارشنبه, 11 تیر 1393 16:20

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net