دوشنبه, 09 تیر 1393 16:29

شرایط اقامت تحصیلی و دانشجویی


برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.

تاريخ آخرين ويرايش دوشنبه, 09 تیر 1393 16:30

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



Designed and implemented by: TAK™ Design © 2018