خطا
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
دوشنبه, 23 خرداد 775 00:00

تنها راه برای اقامت در ترکیه

اخذ اقامت ترکیه بر اساس گفته های سفارت، تنها از دو طریق انجام می گیرد

ثبت شرکت فعال


ثبت شرکت مراحل خاص خودش را دارد که با مراجعه به سفارت، می توان اطلاعات کافی در این زمینه کسب کرد. در کشور ترکیه بدون نیاز به مشارکت شهروندان آن کشور می توان شرکت تأسیس کرد. اما در رابطه با اقامت از این طریق باید گفته شود که برای به ثبت رساندن باید از طریق یک حسابرس مستقل در ترکیه اقدام کرد. حتی در صورت ثبت شرکت، تا یکسال به فرد اجازه کار مستقل داده نمی شود و باید حداقل پنج نفر کارمند ترکی استخدام کند. بعد از یکسال اجازه اقامت و ویزای کار یکساله برای متقاضی صادر می گردد.
در صورت فعال نگه داشتن شرکت، اگر درخواست کننده متولد یکی از استان های آذری زبان ایران باشد، سه سال بعد و در غیر اینصورت پنج سال بعد، اجازه اقامت نامحدود شخص صادر می گردد که در ادامه می توان برای شهروندی اقدام کرد. با داشتن گذرنامه ترکیه می توانید بدون نیاز به ویزا به دهها کشور در تمام قاره ها مسافرت نمایید.
البته سرمایه اولیه شرکت باید حداقل 200 میلیون تومان باشد و متقاضی برای اخذ اقامت نیاز به نشان دادن یک حساب بانکی با گردش مالی بالا باشد.
بعد از گرفتن اقامت یکساله، امکان خرید خانه و گرفتن وام بانکی برای افراد وجود دارد. مزین این وام ها این است که دارای بهره پایین بانکی می باشند. با داشتن اقامت، خرید ماشین با معافیت مالیاتی و عوارض برای شهروندان خارجی نیز وجود دارد.
هزینه های تأسیس و نگهداری شرکت در ترکیه به مراتب پایین تر از بسیاری از کشورهای دیگر است. همچنین با ثبت شرکت می توان به نام شرکت، ملک مسکونی و مستغلات خرید و فروش کرد. برای کسب درآمد نیاز به کار سطح بالا نیست، و با ثبت شرکت حتی می توان رستوران ایرانی در ترکیه دایر کرد. مالیاتی که به دولت پرداخت می شود، در قبال درآمدهای حاصله بوده، و پرداخت وجوه ثابت و بی مورد به عنوان مالیات بر درآمد وجود ندارد.
آدرس وب سایت اداره مدیریت اتباع خارجی در استانبول: http://yabancilar.iem.gov.tr/ikamet.html

ازدواج


این مورد نیز یکی از روش های گرفتن اقامت ترکیه است که البته شرایط خاص خودش را دارد. فردی که با یک شخص اهل کشور ترکیه ازدواج می کند، در صورتی که فرزندی حاصل این ازدواج باشد، می تواند اقامت نامحدود دریافت کند. در غیر این صورت اقامت فرد محدود بوده و باید هر چند وقت یکبار تمدید شود.

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net