سه شنبه, 20 اسفند 1392 10:09

اقامت یکساله و شش ماهه در کشور ترکیه

اقامت ترکیه به صورت یکساله

برای اخذ این نوع اقامت ترکیه باید به ثبت شرکت در ترکیه اقدام نمود، زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت در حدود 30 روز می باشد و در ضمن این نوع اقامت ترکیه قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد  .

اقامت ترکیه به صورت شش ماهه

برای اخذ این نوع اقامت نیازی به ثبت شرکت در ترکیه نمی باشد ، و زمانی که برای اخذ اقامت مورد نیاز می باشد حدود 15 روز است با ذکر این نکته که این نوع اقامت قابل تبدیل به ااقامت ترکیه به صورت دائمی نمی باشد .

لطفا توجه داشته باشید:
- اقامت یک ساله پس از دو دوره تمدید تبدیل به اقامت دائم ترکیه میشود
- پس از 5 سال اقامت تبدیل به شهروندی ترکیه خواهد شد.

علاوه بر اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه و اقامت 6 ماهه هم اکنون میتواند بدون ثبت شرکت در ترکیه اقامت این کشور را دریافت کنید.
مزیت های این نوع اخذ اقامت نسبت به اخذ اقامت از طریق ثبت شرکت در ترکیه چه میباشد؟
-هزینه ثبت شرکت در ترکیه را ندارید
- هزینه حسابدار یا مشاور مالی که برای ثبت شرکت در ترکیه الزامی میباشد را ندارید
-هزینه های بیمه نامه ای فقط مربوط به خودتان میشود (فقط هزینه بیمه خود و خانواده تان را میپردازید)
- میتوانید کار کنید
- از حقوق زندگی از جمله بیمه پزشکی، بازنشستگی، حق تحصیل فزرندانتان در مدارس، حق تحصیل در دانشگاه و ... بهره مند میباشید
و ...

این اقامت برای چند نفر میباشد؟
اقامت برای شما، همسر شما و فرزندان زیر 18 سال شما قابل اخذ است. بدیهی است چنانچه فرزند بالای 18 سال دارید باید برای فرزند خود طی یک پرونده مجزا اقدام کنید.

آیا امکان خرید املاک و مستغلات را به همراه اقامت ترکیه دارم؟
بله میتوانید خانه و خودرو خریداری کنید.

 

 

تاريخ آخرين ويرايش سه شنبه, 20 اسفند 1392 10:25

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net

جوملا فارسی پی سی جوملا اس ام اس بازار قالب جوملا فروشگاه ساز هاست ارزان