چهارشنبه, 14 اسفند 1392 14:51

اقامت در ترکیه از طریق ازدواج

یک را اقامت دائم در ترکیه ازدواج می باشد. هنگامی که شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال اقامت دائم را درخواست کنید.

اگر از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت ترکیه اقدام می کنید چند نکته را باید رعایت نمایید:

    - ازدواج واقعی باشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه شود.
    - فردی که با او ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد.,
    - ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج ( ویزای پیوستن به همسر) حدود 3 تا 5 سال زمان ببرد. در این مدت نمی توانید در ترکیه اقامت داشته باشید و تنها می توانید از طریق توریستی به ترکیه سفر کنید. ضمنا مدت اقامت شما به روش توریستی به هیچ عنوان نبایستی بیش از 89 روز باشد.

اقامت ترکیه

مدارک لازم جهت ازدواج در ترکیه ۱-شناسنامه و پاسپورت ۲-عکس ۴ قطعه ۳- برگه مبنی بر مجردبودن شخص از کنسولگری کشورآن شخص ( زنانی که طلاق گرفته اند بایداز زمان طلاق ۳۰۰ روز گذشته باشد)

 دختران  و پسران جهت ازدواج بدون رضایت پدر و مادر باید ۱۸ سال را تمام کرده باشند.

دختران  و پسران جهت ازدواج با رضایت پدر و مادر سن ۱۷ برای پسر و سن ۱۵ برای دختر کافی می باشد.

تاريخ آخرين ويرايش چهارشنبه, 14 اسفند 1392 15:20

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net