خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 57
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
چهارشنبه, 07 اسفند 1392 12:12

اخذ اقامت ترکیه بر اساس گفته های سفارت

طبق گفته های سفارت به دو طریق می توان اقامت ترکیه را کسب نمود .

ثبت شرکت فعال

برای ثبت شرکت در ترکیه باید مراحل مختلفی را طی نمود که از طریق سفارت می توان اطلاعات کافی را بدست آورد . برای ثبت شرکت در ترکیه نیازی به مشارکت شهروندان ترکیه نمی باشد و بدون مشارکت آن ها می توان شرکت تاسیس کرد . ولی لازم به ذکر است برای ثبت شرکت در ترکیه باید به وسیله ی یک حسابرس مستقل در ترکیه اقدام نمود .البته در صورتی هم که شرکت ثبت شود فرد اجازه ی کار مستقل را تا مدت یکسال ندارد و لازم است چند کارمند اهل کشور ترکیه در این شرکت ثبت شده استخدام شود تا بعد از یک سال اجازه اقامت و ویزای کار یکساله برای صاحب شرکت صادر شود .

 

 

در صورت فعال نگه داشتن شرکت، اگر درخواست کننده متولد یکی از استان های آذری زبان ایران باشد، سه سال بعد و در غیر اینصورت پنج سال بعد، اجازه اقامت ترکیه به صورت نامحدود برای شخص صادر می گردد که در ادامه می توان برای شهروندی اقدام کرد. با داشتن گذرنامه ترکیه می توانید بدون نیاز به ویزا به دهها کشور در تمام قاره ها مسافرت نمایید.
البته سرمایه اولیه شرکت باید حداقل 200 میلیون تومان باشد و متقاضی برای اخذ اقامت نیاز به نشان دادن یک حساب بانکی با گردش مالی بالا باشد.
بعد از گرفتن اقامت ترکیه یکساله، امکان خرید خانه و گرفتن وام بانکی برای افراد وجود دارد. مزیت این وام ها این است که دارای بهره پایین بانکی می باشند. با داشتن اقامت، خرید ماشین با معافیت مالیاتی و عوارض برای شهروندان خارجی نیز وجود دارد.
هزینه های تأسیس و نگهداری شرکت در ترکیه به مراتب پایین تر از بسیاری از کشورهای دیگر است. همچنین با ثبت شرکت می توان به نام شرکت، ملک مسکونی و مستغلات خرید و فروش کرد. برای کسب درآمد نیاز به کار سطح بالا نیست، و با ثبت شرکت حتی می توان رستوران ایرانی در ترکیه دایر کرد. مالیاتی که به دولت پرداخت می شود، در قبال درآمدهای حاصله بوده، و پرداخت وجوه ثابت و بی مورد به عنوان مالیات بر درآمد وجود ندارد.

تاريخ آخرين ويرايش پنج شنبه, 08 اسفند 1392 16:46

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net