خطا
  • JUser: :_بارگذاری :نمی توان کاربر را با این شناسه بارگذاری کرد: 57
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
یکشنبه, 04 اسفند 1392 10:26

به چند طریق می توانیم اقامت در ترکیه را اخذ کنیم

 

: به چند طریق می توانیم اقامت در ترکیه را اخذ کنیم

 بیشتر کشور ها برای اقامت دادن به اشخاص خارجی ابتدا یک اقامت 3 الی 5 ساله به آن ها می دهند و پس از گذشت 3 تا 5 سال افراد مقیم می توانند برای اقامت دائم در کشور مورد نظرشان اقدام کنند با توجه به اینکه کشور ترکیه نیز از این قوانین پیروی می کند برای اقامت در ترکیه نیز این قانون یعنی 3 تا 5 سال صدق می کند لازم به ذکر است افراد آذری زبان از امتیازاتی که سبب سریع شدن اقامت در ترکیه شود برخوردارند .
در ضمن مطلب قابل توجه این است که هم اکنون ایرانیان برای اخذ اقامت در ترکیه ( اقامت دائم ) می توانند از طریق ثبت شرکت بازرگانی ، صنعتی و تولیدی و پس از آن اخذ مجوز کار اقدام کنند .



انواع اقامت در ترکیه :
اقامت توریستی 90 روزه بدون ویزا
مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.
 
اقامت توریستی 6 ماهه با دفترچه اقامت
چنانچه متقاضی خرید ملک در ترکیه هستید، این نوع اقامت در حال حاضر تنها راه حل اخذ اقامت بلند مدت تر در ترکیه برای ایرانیان می باشد. البته سند ملک دلیلی برای اخذ این نوع اقامت نبوده و پلیس ترکیه مستندات دیگری را برای اعطای آن مطالبه خواهد نمود. اما طبق آخرین اخبار حاصله از پارلمان ترکیه، که آپریل 2014 زمان اجرایی شدن قانون پیشتر تصویب شده ایست که طبق آن حقوق سایر اتباع خارجی نظیر ایرانیان در اخذ اقامت بواسطه خرید ملک در ترکیه ، محترم شمرده شده و بموجب آن ایرانیان گرامی موفق به اخذ اجازه اقامت حداقل یکساله با در دست داشتن سند مالکیت خود خواهند شد.   

اقامت تحصیلی و دانشجویی
برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت در ترکیه برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.
 
اقامت کاری
کسب اقامت کاری در ترکیه به 2 صورت کارفرما و کارگری ممکن خواهد بود. عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت در سالیان بعد با بازه های 2 ساله تمدید خواهد شد. مجددا لازم بذکر است که در حال حاضر این روش، بهترین و عملی ترین روش اخذ اقامت دایم ترکیه برای ایرانیان می باشد.
اخذ اقامت کاری از نوع کارگری مستلزم این است که یک شرکت در کشور تـــــــرکیه از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از شما دعوت به کار شده هیچ شهروند ترکی در آن زمان طبق استعلام اداره کـــار ترکیه بیکار نباشد. با ملاحظه این نکته می توان این گونه اعلام نمود که در حال حاضر شانس پیدا کردن کار و اخذ اقامت کاری از این دست در ترکیه برای کلیه خارجیان بالا نیست.

تاريخ آخرين ويرايش یکشنبه, 04 اسفند 1392 11:11

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net