شنبه, 21 فروردين 1395 15:57

ده نکته مهمی که باید در مورد چگونگی اخذ اقامت ترکیه و شهروندی ترکیه بدانید

اقامت ترکیه اقامت ترکیه

ده نکته مهمی که باید  در مورد چگونگی اخذ اقامت ترکیه و شهروندی ترکیه بدانید

1) از کجا باید برای گرفتن تابعیت ترکیه اقدام کرد؟
برنامه شهروندی ترکیه را خود شخص و یا وکیل قانونی وی می تواند از مرجع دولتی محل اقامت خود و یا مراجعه به دفتر امور خارجه در خارج از کشور دریافت کند. درخواست از طریق پست پذیرفته نمیبشوند

.

2) بعد از ثبت درخواست شهروندی ترکیه، چگونه می توانم متوجه شوم که درخواست من در چه مرحله ای است؟
شما می توانید اطلاعات آخرین وضعیت خود را با وارد کردن شماره پرونده و یا اطلاعات هویت خود از وب سایت ما دریافت کنید.

3) آیا می توانم اطلاعات مربوط به شماره شناسایی اتباع خارجی را دریافت کنم؟
در جمهوری ترکیه به اتباع خارجی یک شماره شناسایی 11 رقمی داده میشود که با عدد 9 شروع میشود.

4) دریافت شهروندی ترکیه چه مدت طول می کشد؟
این فرایند در یک مدت زمان معقول، اگر همه مدارک مورد نیاز برای درخواست شهروندی کامل باشد، انجام میشود. در غیر اینصورت، اگر هر گونه مدرکی کم باشد، زمان متغیر است.

5) آیا کسب تابعیت ترکیه از طریق مادر یا پدر امکان پذیر است؟
با توجه به ماده 1 قانون شماره 403 شهروندی ترکیه، افرادی که دارای مادر یا پدر ترک هستند، حق به دست آوردن تابعیت ترکیه را دارند.

6) درخواست شهروندی ترکیه من رد شده است، آیا می توانم دوباره درخواست کنم؟
بر اساس ضوابط قانون شماره 5901 شهروندی ترکیه، شما می توانید دوباره تقاضای خود را به دفتر قانونی ترکیه در محل اقامت خود ارسال کنید.

7) آیا ممکن است تابعیت ترکیه را حفظ کرد در حالی که برای اخذ تابعیت کشور خارجی دیگری هم اقدام میکنیم؟
بله، اگر شما شرایط لازم را برای گرفتن شهروندی یک دولت خارجی دیگر دارید، شما هنوز می توانید شهروندی ترکیه خود را حفظ کنید.

8) آیا ممکن است تابعیت ترکیه را از طریق ازدواج با یک شهروند ترک بدست آورد؟
پس از 3 سال از ازدواج با یک شهروند ترک و در حالی که در ترکیه زندگی میکنید، می توانید برای شهروندی ترکیه درخواست کنید.

9) برای دریافت تابعیت ترکیه چه مدت باید در ترکیه زندگی کرد؟ در این دوره چه مدت میتوان از ترکیه خارج شد؟
اقامت بدون وقفه در ماده 11 از قانون 5901 تعریف میشود. بر این اساس "اتباع خارجی برای کسب شهروندی ترکیه باید در ترکیه به مدت 5 سال زندگی کنند و اقامت کاری در این مدت داشته باشند.

10) از کجا می توانم اجازه اقامت دریافت کنم؟
شما می توانید اجازه اقامت را از اداره مهاجرت دریافت کنید.

تاريخ آخرين ويرايش شنبه, 01 خرداد 1395 15:18

اضافه کردن نظر


کد امنیتی
تازه کردن

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net