خطا
  • The page you are trying to access does not exist.
  • The page you are trying to access does not exist.
یک نوع اقامت در ترکیه اقامت 6 ماهه در کشور ترکیه می باشد این نوع اقامت در ترکیه نیازی به ثبت شرکت در این کشور ندارد و مدت زمانی که صرف گرفتن اقامت می شود در حدود 15 روز می باشد .ولی نمی توان آن را به اقامت دائم تبدیل نمود . اقامت در ترکیه به صورت یک ساله برای این نوع اقامت در ترکیه باید شرکت ثبت نمود مدت زمانی که برای اخذ اقامت یک ساله صرف می شود در حدود 30 روز می باشد و لازم به ذکر است این نوع اقامت را می توان به اقامت دائم در ترکیه تبدیل…
هم اکنون سه راه برای اقامت درترکیه وجود دارد: 00905516030573 سرمایه گذاری در ترکیه یا به عبارتی ثبت شرکت در ترکیه ، کار در ترکیه،خرید ملک در ترکیه که از طریق هر سه راه 5 سال برای اخذ اقامت دائم نیاز به زمان دارید افراد کشورهای خارجی می توانند حتی بدون مشارکت با افرادی که شهروند ترکیه می باشند در کشور ترکیه شرکت ثبت کرده از کارمندات ترک در رکت استفاده کرده و اقامت درترکیه را اخذ کنند . این درحالی است که در کشوری مانند امارات متحده عربی موسسان شرکت ها باید به شهروندان این کشورها وجه پرداخت کنند .…
 امکان دریافت شماره های بین المللی تلفن در ترکیه برای تجارت شما   امکان مدیریت شرکت بر بستر اینترنت از ایران و یا سراسر جهان  
  : به چند طریق می توانیم اقامت در ترکیه را اخذ کنیم  بیشتر کشور ها برای اقامت دادن به اشخاص خارجی ابتدا یک اقامت 3 الی 5 ساله به آن ها می دهند و پس از گذشت 3 تا 5 سال افراد مقیم می توانند برای اقامت دائم در کشور مورد نظرشان اقدام کنند با توجه به اینکه کشور ترکیه نیز از این قوانین پیروی می کند برای اقامت در ترکیه نیز این قانون یعنی 3 تا 5 سال صدق می کند لازم به ذکر است افراد آذری زبان از امتیازاتی که سبب سریع شدن اقامت در ترکیه شود برخوردارند .…
  اقامت در ترکیه معمولا به واسطه ی ویزای تحصیلی، ثبت شرکت، ازدواج، ... امکان پذیر می گردد دانشجویانی که موفق به اخذ پذیرش از دانشگاههای ترکیه می شوند اجازه ی اقامت به مدت محدودی به ازای سالهای تحصیلی از دولت ترکیه دریافت می کنند. برای ورود به کشور ترکیه داشتن پاسپورت کافیست و هر ساله اجازه ی اقامت در ترکیه به مدت یکسال تمدید می شود.اخیرا قانونی توسط کشور ترکیه تصویب شده است که اقامت درترکیه توریستهای خارجی بیش از 90 روز در خاک ترکیه مجاز نمی باشد و افراد بعد از پایان این مدت ناچارند این کشور را…

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

طراحی سئو ، بازاریابی اینترنت ، شرکت تجارت الکترونیک پویا سامانه ونک www.pouyaweb.net