1- تهيه فرم و پوشه گذرنامه از دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي (پليس+10) و يا مراکز پستي 2- پرداخت فيش‌هاي بانکي مطابق جدول ذيل: توجه 1: واریز از طریق اینترنت یا عابربانک به هیچ عنوان قابل قبول نیست. توجه 2: در صورتی که در دفتر مورد مراجعه، دستگاه کارتخوان (POS) وجود داشته باشد بدون نیاز به واریز این مبلغ از طریق بانک، می‌توان از کارت‌های بانکی استفاده نمود.   ف مبلغ پرداختي بانک شماره حساب صاحب حساب 1 37،500 ريال(سه هزار و هفتصد و پنجاه تومان) ملي 3111000048006 در تهران در ساير شهرها به شماره حساب شهرداري استان(از دفاتر اخذ…
نشاني ادارات گذرنامه در تهران بزرگ:اداره گذرنامه تهرانپارس: فلکه اول تهرانپارس - بلوار پروين - اداره گذرنامه تهرانپارس - طبقه دوماداره گذرنامه يافت آباد: چهارراه يافت آباد - بلوار معلم - اداره گذرنامه جنوب غرباداره گذرنامه شهرري : بزرگراه فدائيان اسلام - بلوار بسيج - جنب اداره گاز نرخ اين خدمت در دفاتر خدمات الکترونيک انتظامي مبلغ 150،000 ريال (پانزده هزار تومان) مي‌باشد.
 هزینه های زندگی در ترکیه آگاهی از هزینه دقیق زندگی در کشور ترکیه برای بسیاری از ایرانیان بسیار مهم است. در ادامه هزینه زندگی در کشور ترکیه بطور جزء به جزء آورده شده است. هزینه زندگی در ترکیه تا حد زیادی قابل کنترل است و مثلی بین ایرانیان ترکیه رایج است که «در ترکیه هرچقدر دخل داشته باشی همان قدر خرج داری».واحد پول کشور ترکیه، لیر  ترکیه (TL) است که سالهاست دارای جایگاه ثابتی ومستحکمی در بازارهای جهانی می باشد و برابری آن با دلار بین 2.6 تا 2.7 متغیر است. 1. در کشور ترکیه به علت نظام مالیاتی سنگین،…
اقامت در ترکیه به سه دسته کلی تقسیم می شود :   اقامت توریستی : مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.   اقامت دانشجویی : برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید و از یکی…
سوال: من ميخوام برم ترکيه و اونقدر بمونم که جواب پذيرشم بياد و برای ويزا اقدام کنم و از اين حرف ها ... سوالم اينه که اگه الان برم ترکيه ، چند ماه ميتونم اونجا بمونم؟ و برای اين آقامت چه کار هايی بايد انجام بدم؟ يعنی چه هماهنگی هايی لازم داره؟ جواب:  شما می توانید با خرید یا اجاره ملک در ترکیه  اقامت یکساله را دریافت نمایید  
مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه هیچ کاری مثل دادوستد و کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.
برای گرفتن این نوع اقامت باید ابتدا درآزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. با داشتن این مــــدرک شما در کمتر از 3 ماه می توانید اقامت دانشجویی در کشور ترکیه را فراهم کنید. البته اخذ پذیرش از موسسات آموزشی نیز پیشاپیش ملاک اعطای این نوع اقامت خواهد بود. این روش اخذ اقامت برای آنانی که قصد اقامت قطعی در ترکیه را دارند نیز موکدا توصیه می گردد.
برای گرفتن اقامت کاری در ترکیه دو راه وجود دارد.کارفرما و کارگری...عموم خارجیان از جمله ایرانیان با ثبت شرکت در ترکیه و اخذ مجوز کار واجد شرایط اخذ اقامت یکساله به عنوان کارفرما بوده و این نوع اقامت در سالیان بعد با بازه های 2 ساله تمدید خواهد شد. مجددا لازم بذکر است که در حال حاضر این روش، بهترین و عملی ترین روش اخذ اقامت دایم ترکیه برای ایرانیان می باشد.اخذ اقامت کاری از نوع کارگری مستلزم این است که یک شرکت در کشور تـــــــرکیه از شما دعوت به همکاری نماید به شرطی که با این تخصص که از…
    : نه 9 دلیل برای اخذ اقامت ترکیه    1- امکان دریافت اقامت دائم و پاسپورت کشور ترکیه 2- تجارت آزاد و به دور از تحریم در سراسر جهان   3- افتتاح حساب های بین المللی بانکی در بانکهای سراسر جهان   4- دریافت تسهیلات، وام ، جهت خرید مستغلات وسایل نقلیه و ... با بهره بسیار پایین( 1 تا 4 درصد ) 5- زندگی در یک کشور امن دنیا 6- امکان تحصیل ارزان در دانشگاههای کشور ترکیه ( در مقایسه با فردی که با اقامت ایران برای دانشگاه کشور ترکیه اقدام می نماید هزینه پرداختی شما بسیار ناچیز خواهد…
  توجه توجه! مهم مهم طی‌ ۲ هفتهٔ گذشته بیش از ۲۰۰ نفر ایرانی‌ از ترکیه دیپورت شدند قابل توجه افرادی که مدت اقامتشون تموم شده و هنوز توی ترکیه هستن اخیرا پلیس ترکیه اقدام شدیدی برای گرفتن و دیپورت ایرانیان مقیم ترکیه کرده که اقامتشون تموم شده و تو ترکیه هستن همچنان! توجه کنین که حتا اگه فقط ۱ روز از اقامتتون بگذره و توی ترکیه باشین علاوه بر این که دیپورت میشین باید جریمه سنگین پرداخت کنین و ۳ سال الی‌ ۵ سال به ترکیه ممنوع ال ورود میشین. اگه نیاز که توی ترکیه بمونین حتما اقامت بگیرین…
 آغاز یک حرفه در کشور ترکیه راهی برای اقامت ترکیه آغازکردن یک حرفه در ترکیه  برای اقامت ترکیه آن هم در مراحل ابتدایی کار آسانی نمی باشد.اگربا تمام مشکلات اولیه ی کار وهمچنین قوانین و امور مالیاتی که صاحبان مشاغل بالاجبار  متحمل میشوند بتوانید رویارویی کنید نتیجه ی آن تحسین بر انگیز است و شما قادر خواهید بود اقامت ترکیه را اخذ کنید .
  برخی قوانین برای ثبت شرکت در ترکیه و اقامت در ترکیه از طریق آن تقریبا از سال ۲۰۰۳ قوانین ثبت شرکت در ترکیه دچار تغییراتی شده است برطبق این تغییرات انجام شده برای فعالیت در ترکیه و تجارت در این کشور ثبت شرکت در ترکیه ضروری است. یک شرکت خارجی میتواند با مالکیت ۱۰۰% ثبت شود و تحت عنوان نام شرکت در این کشور شروع به فعالیت کند ، شرکت های خارجی ثبت شده در ترکیه این حق را دارند که در محدوده ی اهدافی که در اساسنامه معین شده است فعالیت کنند و سودآوری داشته باشند.
اقامت ترکیه به صورت یکساله برای اخذ این نوع اقامت ترکیه باید به ثبت شرکت در ترکیه اقدام نمود، زمان مورد نیاز برای اخذ اقامت در حدود 30 روز می باشد و در ضمن این نوع اقامت ترکیه قابل تبدیل به اقامت دائم می باشد  . اقامت ترکیه به صورت شش ماهه
  اقاامت در هر کشوری از قبیل کشوراقامت ترکیه برای افراد مقیم آن مزایایی دارد که ما در زیر چند مورد از آن ها را می شماریم :
  افرادی که برای اقامت ترکیه اقدام می نمایند باید سلامت روحی و جسمانی کامل داشته باشند و هیچ نوع سابقه ی بیماری نداشته باشند و توانایی مالی خوبی برای ساپورت کردن خود و خانواده شان داشته باشند .برای اقامت ترکیه به صورت دائم هم اکنون دو راه وجود دارد :
  درحال حاضر برای ایرانیان، عملی ترین روش در اخذ اقامت دائم ترکیه، دریافت اقامت ترکیه به وسیله ی  ثبت شرکت بازرگانی، تولیدی، صنعتی و سپس اخذ مجوز کار می باشد. بر همین اساس اقامت ترکیه انواع مختلفی دارد:   اقامت توریستی 90 روزه بدون ویزامدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع اقامت ترکیه نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه در سال بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه…
اقامت ترکیه به صورت موقت به سه روش زیر امکان پذیر است:     1- توریستی مدت این اقامت 90 روزه یعنی 3 ماه می باشد برای این نوع  اقامت ترکیه نیازی به ویزا نمی باشد ( البته برای ایرانیان) و شما می توانید در کشور ترکیه به مدت 3 ماه بدون نیاز به ویزا یا اجازه اقامت بدون هیچ مشکلی ساکن شوید. توجه داشته باشید با این نوع ویزا اجازه کار یا تحصیل در ترکیه را نخواهید داشت.  2- دانشجویی برای گرفتن این نوع اقامت ترکیه باید ابتدا آزمون تومر شرکت کرده و مدرک تومر را بگیرید. 3- کاری شرط…
  بر اساس قانون جدیدی که  دولت  ترکیه  تصویب کرده است  اقامت یکساله ترکیه  برای  اتباع  خارجی که  در ترکیه  ملک  خریداری کرده اند  به  یک سال افزایش  یافته است . طبق این قانون  پس  از خرید ملک و هنگامی  که  سند  ملک  یا  تاپو  به نام شما ثبت می شود  می توانید برای اخذ اقامت به ترکیه  مراجعه کنید  و  اقامت یک ساله  دریافت نمایید . در واقع دولت ترکیه این قانون را  برای  اینکه روند خرید ملک برای خارجیان  آسان  گردد و سرمایه گذاران خارجی  بتوانند  با خیال  راحت  به سرمایه گذاری  در ترکیه ادامه دهند، تصویب کرده…
یک را اقامت دائم در ترکیه ازدواج می باشد. هنگامی که شما با یک شهروند ترک زبان ازدواج می کنید می توانید پس از گذراندن 3 سال از 5 سال اقامت دائم را درخواست کنید. اگر از طریق ازدواج با فردی که دارای پاسپورت و ملیت ترکیه ای است برای اقامت ترکیه اقدام می کنید چند نکته را باید رعایت نمایید:     - ازدواج واقعی باشد حتی المقدور مدارکی جهت اثبات سوری نبودن ازدواج بایستی ارائه شود.    - فردی که با او ازدواج می کنید در ترکیه به صورت پناهنده نباشد.,    - ممکن است پروسه کسب اقامت ترکیه از طریق ازدواج…
  در حال حاضر اگر چه می توانید با ویزاهای توریستی حداکثر تا60 روز که البته بستگی به شرکت هواپیمایی دارد به کشور ترکیه سفر کنید ولی هیچ گاه نمی توانید با دریافت ویزای توریستی در کشور ترکیه اشتغال پیدا کنید و برای کار در ترکیه اقدام نمایید و یا خانه ای و یا اتومبیلی خریداری کنید همچنین اخذ اقامت در ترکیه به صورت دائمی و دریافت پاسپورت ترکیه یکی از اهدافی است که می تواند برای اخذ اقامت ترکیه محسوب شود .

پرسش و پاسخ اقامت

از طریق اجاره منزل اقامت توریستی یکسال قابل تمدید میتواننید بگیرید

درخواست مشاوره

نام (*)

نام خود را صحیح وارد کنید
ایمیل (*)

ایمیلخود را صحیح وارد کنید
شماره تلگرام یا واتس آپ

Invalid Input
سوال (*)

Invalid Input



Invalid Input



© 2018 تمامی حقوق وبسایت متعلق به ترکیه پرتال می باشد